ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 388 φορές

Δύο παιχνίδια την Τετάρτη για το τουρνουά «Νοσταλγία»

Την Τεταρτη 1 Ιουνίου συνεχίστηκε η αγωνιστικη δράση του τουρνουά με δύο δυναμικα παιχνίδια στο ανοιχτό γήπεδο ΑΡΗΣ Γεωργιάδης στην Εληα .

 Στο πρώτο χρονικα παιχνίδι οι Daltons επικράτησαν των Morfes Boys23 με σκορ 63-47 , ενώ στο βραδινό παιχνίδι οι Texas losers συνέχισαν ακάθεκτοι κερδίζοντας και τους Oklaχωμα άνετα με σκορ 40-65 . 

Αγχωτικο ξεκίνημα για την ομάδα του Καραθανάσης , που προσπαθούσε να βρει τα πατήματα της στο γήπεδο παίζοντας γρήγορο μπάσκετ . Στο δεύτερο ημίχρονο όμως έσφιξαν την άμυνα , ο Παπαδόπουλος Β. έκανε φέτεινο ρεκόρ στο τουρνουά με 6 τρίποντα , ο Καραγιαννόπουλος για ένα ακόμα παιχνίδι κυριάρχησε στο ζωγραφιστο , και ο Κλωναρας αλωνισε το γήπεδο παίρνοντας διαφορά ασφαλείας μέχρι την λήξη του αγώνα . 

Ένα ημίχρονο άντεξε η αρμάδα του Τριγώνη καθώς με μια μόνο αλλαγή κουράστηκαν και δεν άντεξαν στον γρήγορο Ρυθμό των αντιπάλων . Ένας καταπληκτικός Πολυμερης σκόραρε κατά ριπάς από κάθε μεριά του γηπέδου , ο Ευθυμιάδης βομβάρδισε από τα 6,75 και ο Γώγος ακούραστος πάνω κάτω δεν κατάφεραν να αποσοβήσουν την ήττα. 

DALTONS: Γαβριηλίδης 6, Παπαδόπουλος 20(6), Καραθανάσης 4, Αχτσης , Ποταμόπουλος 5(1), Μόρφης 4, Καραγιαννόπουλος 11, Κλωναρας 11(1), Μπογδαμπειδης 2 . 

MORFES BOYS23 : Γώγος 6, Μαυρόπουλος , Τζανέτος 5(1), Πολυμερης 16(2), Ευθυμιάδης 11(3), Τριγώνης 9(1). 

Νωθρό ξεκίνημα για τους παίκτες του Μπεκιαριδη που είχε και συνέχεια σε ολόκληρο το παιχνίδι . Δεν κατάφεραν σε κανένα σημείο του αγώνα να κοιτάξουν τον αντίπαλο στα μάτια , o Μπερσος δοκίμασε να τρέξει , ο Τσαλιγοπούλος Α. πάλεψε στο ζωγραφιστο , ο Μπιτερνας σκόραρε από κοντά , αλλά δεν κατάφεραν τίποτε αξιόλογο και επήλθε η ήττα άνετα . 

Υπέροχο παιχνίδι από τους Texas Winers του Μπιζετα , έδειξαν από την αρχή πόσο ήθελαν την νίκη και δεν κοίταξαν ποτέ πίσω . Ο Μάρτος έβλεπε το καλάθι σαν βαρέλι από την γραμμή τριών πόντων , ο Μανουρας δεν έχασε κυριολεκτικά σουτ , και οι Τσιπης με τον Παπαδόπουλο κέρδισαν κατά κράτος τους αντιπάλους ψηλούς , συνεχίζοντας αήττητοι στην πρώτη θέση του φέτεινου τουρνουά . 

OKLAΧΩΜΑ:ΚΩΤΙΑΔΗΣ 2,ΜΠΕΡΣΟΣ 8(2),ΜΠΙΤΕΡΝΑΣ 8(1),ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΣ Χ. 4,ΤΣΑΛΙΓΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝ. 6,ΤΟΥΦΑΣ 2,ΤΣΙΡΙΜΠΑΚΑΣ 4,ΜΠΕΚΙΑΡΙΔΗΣ 4,ΚΥΡΙΑΖΟΠΟΥΛΟΣ 2.

TEXAS LOSERS:ΜΑΡΤΟΣ 9(3),ΤΣΙΠΗΣ 13,ΚΑΝΕΛΛΙΔΗΣ 4,ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 8,ΣΙΣΤΑΚΟΣ 8,ΚΩΣΤΟΓΛΙΔΗΣ 3,ΠΑΠΑΖΗΣΗΣ 6,ΜΑΝΟΥΡΑΣ 14(1),ΧΑΤΖΗΣ,ΠΥΡΚΑΣ.