ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 449 φορές

Κουρουζίδης: "Τεράστια νίκη, συγχαρητήρια στους παίκτες μου"

Μετά την μεγάλη νίκη του Φιλίππου Βέροιας με αντίπλαο την ομάδα της Ελευθερούπολης ο προπονητής του Φιλίππου μίλησε στο filipposbc.gr. Αναλυτικά τα όσα είπε :

“Τεράστια νίκη, συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έπειτα από μια βδομάδα αγωνιστικής απραξίας, επιστρέψαμε στο γήπεδο και είχαμε τη χαρά να πανηγυρίσουμε μια τεράστια νίκη απέναντι στην εξαιρετική ομάδα της Ελευθερούπολης. Ξεκινήσαμε το παιχνίδι κάπως νωθρά και βρεθήκαμε στο -10 στα πρώτα μόλις λεπτά, αλλά μείναμε πιστοί στο πλάνο μας και γρήγορα μπορέσαμε να βρούμε ρυθμό αρχικά στην άμυνα και στη συνέχεια στην επίθεση.

Είναι αλήθεια, πως πιάσαμε μεγαλύτερα στάνταρ απόδοσης από αυτά που είχαμε ως τώρα, αλλά όπως είπα και μετά το παιχνίδι με το Ναύπλιο, ίσως η ομάδα να είναι στην καλύτερη της κατάσταση από την έναρξη του πρωταθλήματος και νομίζω πως αυτό φαίνεται ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα.

Πιστεύουμε πολύ σε αυτή την ομάδα και αυτά τα παιδιά και εύχομαι η σημερινή εμφάνιση να μας δώσει την απαραίτητη ενέργεια που χρειαζόμαστε, καθώς πρέπει να προετοιμαστούμε για 2 παιχνίδια σε 5 ημέρες, την προσεχή Τετάρτη απέναντι στο Χαρίλαο Τρικούπη στο Μεσολόγγι και το Σάββατο στην έδρα μας με την Καβάλα.

Οφείλω να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου, έκαναν μια συγκλονιστική προσπάθεια και φτάσαμε σε μια πολύ μεγάλη νίκη!”