• ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 130 φορές

Η ΕΟΚ ανακοίνωσε τη συνέχιση των πρωταθλημάτων μπάσκετ

Την επανέναρξη των πρωταθλημάτων μπάσκετ ανακοίνωσε η ΕΟΚ, μετά το Δ.Σ της Πέμπτης (13/1). Η διοργανώτρια αρχή θα ανακοινώσει επιπλέον για τα πρωτόκολλα που θα ισχύσουν για την προστασία της Δημόσιας Υγείας τα οποία θα τηρούνται αυστηρά και θα ελέγχεται η εφαρμογή τους, όπως υποστηρίζει η ΕΟΚ.

Παράλληλα, αποφασίστηκε και η παράταση των μεταγραφών, για όσο διάστημα κράτησε η διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω Covid-19, δηλαδή 15 μέρες. Αυτό θα γίνει για να μπορούν να ενισχυθούν οι ομάδες εν μέσω και της έξαρσης της πανδημίας, ώστε παρά τα κρούσματα που θα υπάρχουν, οι αγώνες να μπορούν να πραγματοποιηθούν με όσο το δυνατόν πλήρεις ομάδες.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Το Δ.Σ. της ΕΟΚ συνεδρίασε σήμερα (13/1) και επιβεβαίωσε την επανέναρξη όλων των διοργανώσεων που είχαν μετατεθεί λόγω της εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Οι αγωνιστικές των πρωταθλημάτων που δεν είχαν διεξαχθεί στις 8-9/1 θα διεξαχθούν στις 22-23/1. Επίσης αρχής γενομένης από τις 18/1 μπορούν να διεξάγονται αναβληθέντες αγώνες, αλλά και φιλικοί αγώνες με διαιτητές και γραμματεία.

Θα ακολουθήσει η ανακοίνωση των προγραμμάτων των αγώνων, αλλά και των πρωτοκόλλων που ισχύουν για την προστασία της Δημόσιας Υγείας και τα οποία θα τηρούνται αυστηρά και θα ελέγχεται η εφαρμογή τους.

Στη σημερινή συνεδρίαση αποφασίστηκε και η παράταση της μεταγραφικής περιόδου για χρονικό διάστημα ίσο με τη μετάθεση της αγωνιστικής δράσης, δηλαδή μέχρι τις 15/2».

a-sports.gr