ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 456 φορές

Το Παγκράτι φιλοξενεί ο Φίλιππος στην 8η αγωνιστική της Α2

Την ομάδα του Παγκρατίου υποδέχεται αύριο (27/11) στο Δ.Α.Κ “Δημήτριος Βικέλας” η ανδρική ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας για την 8η αγωνιστική της Α2 κατηγορίας.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 17:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι κ.κ Μαραμής, Ελευθεριάδης και Γεωργούλης

Η διοίκηση του Φιλίππου καλεί όλους τους φίλους της ομάδας να παρευρεθούν στο γήπεδο και να υποστηρίξουν την προσπάθεια την ομάδας.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Σας υπενθυμίζουμε ότι θα τηρηθούν τα μέτρα που καθορίζονται από τη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για την είσοδο των φιλάθλων στα κλειστά γυμναστήρια. Εκτός του ανώτατου ορίου εισερχομένων φιλάθλων, σύμφωνα με τη χωρητικότητα του γηπέδου, η είσοδος θα πραγματοποιείται με επίδειξη εντύπως ή μέσω ηλεκτρονικής συσκευής του πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ, παράλληλα με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, διαβατηρίου ή διπλώματος οδήγησης. Απαραίτητη η χρήση μάσκας στους εσωτερικούς χώρους του γυμναστηρίου.

Επίσης η είσοδος ανηλίκων, ηλικίας 13 έως 17 ετών, θα πραγματοποιείται με την επίδειξη μοριακού διαγνωστικού ελέγχου (72 ωρών) ή rapid (48 ωρών). Οι ανήλικοι, έως 12 ετών, θα εισέρχονται με την επίδειξη αρνητικού αυτοδιαγνωστικού ελέγχου, που έχει πραγματοποιηθεί την ημέρα του αγώνα. Θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας, βάση χρόνου προσέλευσης.