ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 345 φορές

Αισιόδοξος για την πρεμιέρα ο ΑΟΚ Βέροιας

Μόνο... ιδανική δεν θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί η προετοιμασία του ΑΟΚ Βέροιας εν όψει του Κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Ναύαρχο Βότση, ο οποίος και εντάσσεται στο πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Γ’ Εθνικής - 5ος όμιλος.

Και τούτο γιατί οι παίκτες μεσα στην εβδομάδα προπονήθηκαν μόνο την Τρίτη, ενω το ίδιο θα κάνουν και σήμερα, οπότε και κατ’ αυτόν τον τρόπο θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους για το ματς αυτό.

Κι αν η έλλειψη προπονήσεων είναι κάτι που προβληματίζει τον Γιώργο Τριχόπουλο, ο ίδιος έχει να σκεφθεί επιπλέον και τους τραυματισμούς των Ιωαννίδη, Κολοβού και Κασαμπαλή.

Οι οποίοι, ωστόσο, αναμένεται να κάνουν την υπέρβαση και να αγωνισθούν εναντια στην ομάδα του Ναύαρχου Βότση (ο οποίος να θυμίσουμε στην πρεμιέρα γνώρισε εντός έδρας ήττα απο τον ΦΟ Αριδαίας/78-85), το ρόστερ της οποίας πλαισιώνουν ως επί το πλείστον νεαροί παίκτες.

Τέλος, στα ευχάριστα περνά η επιστροφή του Φραγκίσκου Καραθανάση, ο οποίος και θα ενισχύσει τον σύλλογο της Βέροιας στην φετινή πορεία του στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

imerisia-ver.gr