ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 377 φορές

Αντίστροφη μέτρηση για την πρεμιέρα των Αετών Βέροιας στη Γ Εθνική!

Πέρασαν 369 ημέρες από τον τελευταίο επίσημο αγώνα των Αετών Βέροιας!

Ήταν 18 Οκτωβρίου 2020 όταν ξεκίνησε η περσινή σεζόν, με τεράστια όρεξη και θέληση για μπάσκετ, όμως ουδέποτε συνεχίστηκε, ένεκα του lockdown.

Μια περίοδος που όλοι θέλουμε να ξεχάσουμε κι όπως είναι φυσιολογικό, λειτούργησε ανασταλτικά τόσο για τους αθλητές όσο και για τους φίλους του αθλήματος.

Με την ευχή λοιπόν όλα αυτά να έχουν περάσει ανεπιστρεπτί και να συνεχίσουμε απρόσκοπτα να ιδρώνουμε στα παρκέ, την Κυριακή 25/10 και ώρα 14.15, οι Αετοί Βέροιας υποδέχονται στο ΔΑΚ «Βικέλας» τους Γαλάζιους ΚΟΘ, από τη γειτονική Θεσσαλονίκη.

Ο Μάριος Γεωργιάδης και το επιτελείο του σχεδίασαν με τον καλύτερο τρόπο την προετοιμασία, από την οποία βγήκαν χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ από την πλευρά τους οι παίκτες, έδωσαν το 100% ώστε να ολοκληρωθεί απρόσκοπτα και χωρίς τραυματισμούς.

Φτάσαμε λοιπόν στην…πηγή και ήρθε η ώρα να πιούμε νερό, με την πρώτη «παράσταση» να γίνεται μπροστά στο κοινό της Βέροιας. Θεωρούμε σίγουρη τη συμπαράσταση σας και ελπίζουμε πως θα φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας!

Δυστυχώς, η είσοδος δεν αφορά όλους ανεξαιρέτως, καθώς θα μπορούν να εισέρχονται μόνο όσοι διαθέτουν πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης.

Ωστόσο η διοίκηση μερίμνησε για όσους δεν έχουν τη δυνατότητα να δώσουν το παρών, καθώς η αναμέτρηση της Κυριακής (25/10, 14.15) θα μεταδοθεί ζωντανά μέσω του καναλιού του GnomiNews (ΕΔΩ).

Να ευχηθούμε σε όλες τις ομάδες, καλή αρχή και καλή δύναμη για τη νέα σεζόν, είμαστε πεπεισμένοι πως όλοι θα γίνουμε αρωγοί ώστε οι φίλαθλοι να διαπιστώσουν πόσο πολύ τους έλειψε το μπάσκετ.

Και μας φυσικά!

Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο της Γ Εθνικής :

Ανατόλια – Ίκαροι Γιαννιτσών
ΑΟΚ Βέροιας – ΦΟ Αριδαίας
Ναύαρχος Βότσης – Αριστοτέλης Φλώρινας
Αετοί Βέροιας – Γαλάζιοι ΚΟΘ
ΔΕΚΑ – Καστοριά