ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 565 φορές

Επιστροφή στους αγωνιστικούς χώρους για τους VERIA WARRIORS

Παγκόσμια μέρα βετεράνων μπάσκετ το Σάββατο 25  Σεπτεμβρίου. Η επάνοδος στους αγωνιστικούς χώρους γιορτάστηκε στη Θεσσαλονίκη απο την ομάδα των VERIA WARRIORS σε αγώνα απέναντι σε ομάδα της συμπρωτεύουσας με ηλικία των παικτών άνω των 40. 

Η MAXIDAY βρήκε την ομάδα της Ημαθίας νικήτρια με σκορ 85-57. Το παιχνίδι ήταν γρήγορο και εντυπωσιακό, χωρίς βέβαια καρφώματα αλλά με συνολικά 12 τρίποντα απο τα πυροβόλα των WARRIORS, η άμυνα σφιχτή (man to man) και οι επιθέσεις γρήγορες και αποφασιστικές. 

Το κυριότερο όμως ήταν η ευδαιμονία που συνολικά επικρατούσε στο γήπεδο, που οφειλόταν στην επιστροφή μετά απο τόσους μήνες στις τέσσερις γραμμές  παρέα με την πορτοκαλί σπυριάρα.

21-15, 47-33, 67-41, 85-57  (τελικό)

VERIA  WARRIORS:  (προπονητής Καραθανάσης)  Τυριακίδης 26 (3 τρ.), Γεωργόπουλος 3 (αρχ.), Καραθανάσης 2, Ιωσηφίδης 29 (7τρ.), Τσακίρης 7, Μπεκιαρίδης, Κοτζάμπασης 13 (2 τρ.), Μπέρσος 4, Εμμανουηλίδης 2

ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ: (προπονητής Κουφογάννης), Κοκκινίδης, Σωτηριάδης, Μποσταντζίδης, Τρακοσάρης, Σαββίδης, Αρσένης, Γκοτζαμανίδης, Γιαρνακόπουλος, Καραγιαννίδης, Γιαννουζάκος