ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 469 φορές

Ξανά στα "ερυθρόλευκα" ο Ηλίας Μόρας

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Ηλία Μόρα. Ο 21χρονος (15/12/2000) PF/C με ύψος 2.02 αποτελεί γέννημα θρέμμα της πόλης της Βέροιας και της ομάδας μας, καθώς έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στο Αθλητικό Κολλέγιο του Φιλίππου.

Τώρα, και κατόπιν μιας θητείας σε Απόλλωνα Καλαμαριάς, Ζέφυρο και Μελίκη, επιστρέφει στη γενέτειρά του για να συνεχίσει κάτι που άφησε στη μέση. Σημειωτέον ότι η τελευταία σαιζόν του Ηλία στην ομάδα μας, στην οποία είχε πολλή ενεργή συμμετοχή αν και πολύ νεαρός, συνδυάστηκε με την άνοδό της στη Β´ Εθνική (2017-18).

Λιάκο, σου ευχόμαστε να έχεις μια καλή σαιζόν, με υγεία και τύχη (που δεν τα είχες δυστυχώς στο παιχνίδι Κυπέλλου με τον ΑΣ Καρδίτσας) και να παίξεις για να κάνεις περήφανο τον coach Γκίμα φορώντας το αγαπημένο σου Νο 4, όπως εσύ ο ίδιος δήλωσες. Εκτός απροόπτου, η έλευση του Μόρα αποτελεί και την τελευταία προσθήκη της ομάδας μας ενόψει του πρωταθλήματος της Α2, με ένα ρόστερ που αποτελεί ένα κράμα εμπειρίας, νεανικού ενθουσιασμού και τοπικού στοιχείου.

Καλούμε τον κόσμο της Βέροιας να στηρίξει την προσπάθεια και ευχόμαστε η σαιζόν 2021-22 να αρχίσει και να τελειώσει στα γήπεδα.