ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 493 φορές

Ο Κωνσταντίνος Ιατρίδης στον Φίλιππο Βέροιας

Την απόκτηση ενός ακόμη παίκτη ανακοίνωσε η ομάδα μπάσκετ του Φιλίππου Βέροιας.

Αναλυτικά:

Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ με χαρά ανακοινώνει την απόκτηση του Κωνσταντίνου Ιατρίδη με τη μορφή δανεισμού ενός έτους από τον ΠΑΟΚ. Ο 20χρονος αθλητής (14/10/2001) έχει ύψος 2.06 και αγωνίζεται με την ίδια επιτυχία στις θέσεις του Center και του Power Forward.

Ξεκινώντας από τις ακαδημίες του ΕΟΣ, πέρασε από τον Μακεδονικό και τον Κεραυνό Ωραικάστρου από το 2007 έως το 2014, ενώ από την αγωνιστική περίοδο 2014-15 αγωνίζεται στα παιδικο-εφηβικά τμήματα του ΠΑΟΚ. Με την ομάδα του ΠΑΟΚ τη σαιζόν 2016-17 κατέκτησε την 1η θέση στο Πρωτάθλημα Παίδων της ΕΚΑΣΘ, ενώ την ίδια χρονιά κατέκτησε και την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Παίδων.

Tο καλοκαίρι που μόλις πέρασε ο Κωνσταντίνος αποτέλεσε μέλος της Εθνικής ομάδας Νέων Ανδρών που αγωνίστηκε στο FIBA U20 European Challenger που διεξήχθη στο Ηράκλειο, όπου σε 4 παιχνίδια είχε μέσο όρο 5,5 ppg και 4 rpg σε 14,2 λεπτά συμμετοχής. Καλύτερή του εμφάνιση ήταν αυτή κόντρα στο Βέλγιο, όπου σημείωσε 12 πόντους και μάζεψε 6 rebounds σε 19 λεπτά συμμετοχής.

Κωνσταντίνε, είναι μεγάλη μας χαρά που καλωσορίζουμε για πρώτη φορά στην πόλη μας έναν εν ενεργεία διεθνή αθλητή με θητεία και παραστάσεις στο υψηλό επίπεδο της Α1 και σου ευχόμαστε να έχεις μια υγιή και γεμάτη χρονιά στην οποία θα μπορέσεις να ξεδιπλώσεις το ταλέντο σου, βοηθώντας παράλληλα την ομάδα μας να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει.