ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 421 φορές

Αετοί Βέροιας: Δηλώσεις για το ξεκίνημα της νέας σεζόν (video)

Δηλώσεις για το ξεκίνημα της νέας αγωνιστικής σεζόν έκαναν οι άνθρωποι της ομάδας μπάσκετ των Αετών Βέροιας.

Αναλυτικά:

Σίμος Γαβριηλίδης : “Να ολοκληρωθεί αισίως η χρονιά και να την απολαύσουμε παίζοντας καλό μπάσκετ”

Ο ισχυρός άνδρας των “ασπρόμαυρων” αναφέρθηκε στους στόχους της νέας σεζόν, για τα νέα πρόσωπα στη διοίκηση του συλλόγου και για τη σημασία της παρουσίας αθλητών της Ακαδημίας στην προετοιμασία του ανδρικού τμήματος.

Αναφέρθηκε επίσης για το πρωτάθλημα της Γ Εθνικής και τη συμμετοχή των Αετών Βέροιας σε όμιλο με 10 ομάδες αλλά και το κατά πόσο έχει επηρεάσει η περσινή διακοπή των πρωταθλημάτων λόγω της πανδημίας.

Αντώνης Φωτιάδης : “Να αποδειχτεί ξανά η προοπτική των Αετών Βέροιας, στηριζόμαστε στις δικές μας δυνάμεις” (vid)

Μετά την τοποθέτηση του προέδρου των Αετών Βέροιας, Σίμου Γαβριηλίδη, σειρά πήρε ο Αντιπρόεδρος της ομάδας, Αντώνης Φωτιάδης.

Ο νεαρός επιχειρηματίας, που βρίσκεται στον σύλλογο από την ίδρυση του, μίλησε για την ισχυρή προοπτική του σωματείου που αποκτά τη δική του θέση στις εθνικές κατηγορίες αλλά και το γεγονός πως “οι Αετοί πατούν στα δικά τους πόδια, χωρίς τη βοήθεια τρίτων”, όπως χαρακτηριστικά τόνισε.

Θέλησε επίσης να ευχαριστήσει για το group των υποστηρικτών που και φέτος βρίσκονται δίπλα στην ομάδα, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει μια μίνι αναδρομή από τα…αλώνια των τοπικών πρωταθλημάτων στα σαλόνια των εθνικών κατηγοριών.

Μάριος Γεωργιάδης : “Ξεκινάμε την προετοιμασία με συμπληρωμένο το 90% του ρόστερ” (vid)

Οι δηλώσεις από την πρώτη συγκέντρωση των Αετών Βέροιας ενόψει της νέας σεζόν, ολοκληρώνονται με την τοποθέτηση του προπονητή της ομάδας, Μάριου Γεωργιάδη.

Ο έμπειρος τεχνικός στάθηκε στο γεγονός πως το ρόστερ είναι κατά 90% συμπληρωμένο, καθώς απομένει η προσθήκη ενός ακόμη παίκτη που αγωνίζεται στη θέση “4” κι αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό στο ξεκίνημα της προετοιμασίας.

Τόνισε με έμφαση πως θα είναι σημαντικό να ξεκινήσει και να ολοκληρωθεί το πρωτάθλημα χωρίς τα περσινά γεγονότα και θεωρεί πως αν όλα πάνε κατ ευχή, οι Αετοί Βέροιας θα μπορούν να έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο επερχόμενο πρωτάθλημα.