ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 364 φορές

Όμορφες στιγμές και πολλά παιχνίδια στην τελετή λήξης της Ακαδημίας των Αετών Βέροιας

Σε μια ιδιαίτερη χρονιά, που το lockdown περιόρισε σημαντικά όλες τις δραστηριότητες, η Ακαδημία των Αετών ολοκλήρωσε σήμερα τις προπονήσεις με μια όμορφη τελετή λήξης.

Στο ανοιχτό γήπεδο μπάσκετ στην Εληά, προπονητές και αθλητές/αθλήτριες συγκεντρώθηκαν για τα τελευταία σουτ και ντρίμπλες, όπου παρά την αφόρητη ζέστη (δυστυχώς, δεν υπήρξαν διαθέσιμες ημερομηνίες), το διασκέδασαν με την ψυχή τους!

Παρόντες και οι γονείς, που για μια ακόμη φορά οφείλαμε να τους ευχαριστήσουμε για τη στήριξη στο πλάνο μας και που εμπιστεύτηκαν τα παιδιά τους στο προπονητικό team των Αετών Βέροιας.

Στην ομιλία του, ο Υπεύθυνος των τμημάτων Υποδομής, Μάριος Γεωργιάδης ευχαρίστησε όλους όσους συνέβαλαν ώστε να βγει χωρίς προβλήματα η φετινή, σύντομη ομολογουμένως, σεζόν και δεν παρέλειψε να ευχηθεί καλό καλοκαίρι σε γονείς και παιδιά, έχοντας πάντα στο μυαλό τους (παράλληλα με το παιχνίδι, απαραίτητο στοιχείο του καλοκαιριού!) να γυμνάζονται και να προσέχουν όσο το δυνατόν τη διατροφή τους.

Ακολούθησαν διαγωνιστικά παιχνίδια ανάμεσα στα παιδιά, που έγιναν viral και τα ευχαριστήθηκαν ιδιαίτερα και το όμορφο απόγευμα, έκλεισε με το απαραίτητο κέρασμα σε αναψυκτικά και χυμούς.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο, πάντα με την ευχή να μη ζήσουμε κάτι ανάλογο στο μέλλον και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που αγαπάμε : Να παίζουμε μπάσκετ!

Καλό καλοκαίρι!