ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 564 φορές

Επέστρεψε στις προπονήσεις το τμήμα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Ξεκίνησε από την Δευτέρα 8 Μαρτίου η δεύτερη εβδομάδα προπονήσεων για την ανδρική ομάδα μπάσκετ του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας.

Μετά το πράσινο φως που δόθηκε από τη ΓΓΑ για την επανέναρξη των προπονήσεων στην Α2 Εθνική κατηγορία, οι παίκτες της ομάδας μας, αφού υπεβλήθησαν στα απαραίτητα τεστ, πάτησαν παρκέ την περασμένη εβδομάδα για πρώτη φορά μετά τις 3 Οκτωβρίου.

Φυσικά και σύμφωνα με τα υγειονομικά πρωτόκολλα, τα τεστ επαναλαμβάνονται σε εβδομαδιαία βάση. Μην ξεχνάμε ότι η ομάδα μας έχει δώσει μόνο ένα επίσημο παιχνίδι για την τρέχουσα σαιζόν (το νικηφόρο εντός έδρας έναντι του Κόροιβου Αμαλιάδας στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος).

Έπειτα από αυτό, η πλειονότητα των αθλητών και του προπονητικού team «έπεσαν θύματα» του COVID 19, κάτι που οδήγησε σε αλλεπάλληλες αναβολές των αγώνων της ομάδας μας πριν την γενικευμένη αναστολή των πρωταθλημάτων.

Σίγουρα το έργο του προπονητικού team είναι δύσκολο και απαιτητικό, καθώς το μεταβατικό αυτό στάδιο επιστροφής στην ενεργό δράση κρύβει πολλούς κινδύνους για τους αθλητές μετά από τόσο καιρό απραξίας.

Οι προπονήσεις συνεχίζονται καθημερινά στο ΔΑΚ Βικέλας Μακροχωρίου, εν αναμονή του ανακοινώσεων από την ΕΟΚ για την οριστική έκβαση της φετινής αγωνιστικής σαιζόν.