ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 783 φορές

ΦΙΛΙΠΠΟΣ: Ξεκινάει ο σχεδιασμός - Παρελθόν ο Μπρόζος

Χωρίς βιασύνες και με ιδιαίτερα προσεκτικούς χειρισμούς συνεχίζεται ο σχεδιασμός για τη νέα σεζόν σην ομάδα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ.

Οι "ερυθρόλευκοι" έχουν διδαχθεί από κάποια λάθη του παρελθόντος και θέλουν να τα αποφύγουν στη δεύτερη σεζόν τους στην Α2, προκειμένου να χτίσουν μια ανταγωνιστική ομάδα.

Τόσο ο Δημήτρης Γκίμας, όσο και η διοίκηση έχουν ξεκινήσει σειρά συζητήσεων με παίκτες που ενδιαφέρουν τον ΦΙΛΙΠΠΟ, αλλά και με αθλητές από το περσινό έμψυχο δυναμικό, με τις επαφές πάντως να βρίσκονται ακόμη σε πρώιμο στάδιο. 

Παράλληλα συνεχίζεται και αυτή την εβδομάδα το μεταβατικό στάδιο των προπονήσεων, με τη συμμετοχή κυρίως νεαρών παικτών ενώ γίνονται και κάποιες δοκιμές ταλέντων από την ευρύτερη περιοχή της Βορείου Ελλάδας.

Οι προπονήσεις θα σταματήσουν τη προσεχή Πέμπτη, καθώς ο κόουτς Γκίμας θα αναχωρήσει για το Θεσσαλονίκη όπου το επόμενο τριήμερο θα πραγματοποιηθεί το σεμινάριο του Συνδέσμου Προπονητών (ΣΕΠΚ).

Στο Λαύριο ο Μπρόζος

Στο Λαύριο θα αγωνίζεται από τη νέα σεζόν ο Γιώργος Μπρόζος. Ο 27χρονος φόργουορντ, που δεν ανανέωσε την συνεργασία του με τον ΦΙΛΙΠΠΟ, είχε δεχθεί επίσημη πρόταση από την ομάδα της Ανατολικής Αττικής και σήμερα οριστικοποιήθηκε η συμφωνία.