ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 685 φορές

Με εκλεκτούς καλεσμένους η τελετή λήξης του Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι την τελετή λήξης της Ακαδημίας Μπάσκετ του συλλόγου μας που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 15/6/2014 στο κλειστό γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας θα τιμήσουν με τη παρουσία τους ο πρώην διεθνής αθλητής του ΠΑΟΚ και νυν τεχνικός διευθυντής και επικεφαλής του προγράμματος Ακαδημιών της ΚΑΕ ΠΑΟΚ Νίκος Σταυρόπουλος, ο αρχηγός του ΠΑΟΚ Γιώργος Δέδας και ο αρχηγός του Άρη Αντώνης Ασημακόπουλος.

Είναι μεγάλη τιμή για το σύλλογο αλλά και την πόλη μας η παρουσία των προαναφερθέντων προσωπικοτήτων του χώρου οι οποίοι και θα τιμηθούν από τον Α.Σ. Άθλο για την προσφορά τους στο ελληνικό μπάσκετ.

Η εκδήλωση θα αρχίσει στις 19.00μ.μ. και η παρουσία των φίλων του Αθλήματος από την ευρύτερη περιοχή της Ημαθίας θα μας δώσει ιδιαίτερη χαρά.

Επίσης με αμείωτο ρυθμό συνεχίζονται οι εγγραφές στο καμπ του συλλόγου που θα πραγματοποιηθεί από 30/6/2014 εώς 10/7/2014 στο κλειστό του 2ου γυμνασίου Αλεξάνδρειας με καλεσμένο τον διεθνή αθλητή του Ολυμπιακού Κώστα Σλούκα και πολλούς ακόμα διεθνείς αθλητές και καταξιωμένους προπονητές.