• ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 187 φορές

Η ΕΟΚ σκέφτεται να αναβάλλει τα εθνικά πρωταθλήματα λόγω κορονοϊού!

Η πανδημία του κορονοϊού συνεχίζει να υπάρχει στις ζωές μας και η κατάσταση γίνεται ολοένα πιο δύσκολη μέρα με την μέρα. Όλοι περιμένουν το εμβόλιο και την οριστική λύση στον ιό που «θερίζει» τον πλανήτη, όμως όσο δεν υπάρχουν εξελίξεις σε αυτό το κομμάτι, τόσο θα επηρεάζονται όλες οι πτυχές της καθημερινότητάς μας.

Φυσικά, το μπάσκετ δεν γίνεται να μείνει ανεπηρρεάστο από αυτή την πραγματικότητα, την ώρα που στη χώρα τα κρούσματα ανεβαίνουν με... τρομακτικούς ρυθμούς τις τελευταίες μέρες και τα μέτρα της κυβέρνησης είναι όλο και πιο αυστηρά.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως στην ΕΟΚ υπάρχει έντονος προβληματισμός με την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα, λόγω του κορονοϊού και γίνονται σκέψεις για αναβολή της διεξαγωγής των αγώνων των Εθνικών πρωταθλημάτων.

Σε πρώτη φάση, στην ομοσπονδία σκέφτονται για μία αναβολή δύο αγωνιστικών, ώστε να φανεί μέσα στις επόμενες μέρες αν γίνεται να βρεθούν λύσεις και ποιες θα είναι αυτές. Άλλωστε, μην ξεχνάτε πως υπάρχουν τοπικά lockdowns, τα οποία καθιστούν ακόμα δυσκολότερη τη διεξαγωγή των αγώνων και την μεταφορά των ομάδων.
 
Προς το παρόν στην ΕΟΚ όλοι κάθονται σε... αναμμένα κάρβουνα και περιμένουν αύριο κατά πάσα πιθανότητα τις ανακοινώσεις του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη.

filathlos.gr