ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 583 φορές

Ενισχύθηκε με Γκεκόπουλο ο Άθλος Αλεξάνδρειας

Σε μία ακόμη σημαντική μεταγραφική κίνηση προχώρησε ο Άθλος Αλεξάνδρειας, εντάσσοντας στο δυναμικό του τον έμπειρο σέντερ Κωστή Γκεκόπουλο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

ΜΕΓΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΘΛΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΚΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΓΚΕΚΟΠΟΥΛΟΥ!!!

Ο 29χρονος σέντερ των Αετών Βέροιας που πέρσι αγωνίστηκαν στη Γ Εθνική κατηγορία Kostis Gkekopoulos ανήκει για την αγωνιστική περίοδο 2020-2021 στο δυναμικό του Άθλου Αλεξάνδρειας.

Ο δυναμικός αθλητής που ήταν βασικό στέλεχος της ομάδας της Βέροιας, συμβάλλοντας τα μέγιστα και στις δύο ανόδους της ομάδας από το Β' τοπικό ως την Γ' εθνική ανήκει και τυπικά στον Άθλο.

Ο Γκεκόπουλος που διακρίνεται για το δυναμισμό του και την ικανότητα του στο παιχνίδι κοντά στο καλάθι αναμένεται να βοηθήσει τα μέγιστα το νεανικό ρόστερ της ομάδας μας και να κάνει μαζί με τον έτερο έμπειρο αθλητή από την Βέροια που αποκτήθηκε πρόσφατα, τον Δ. Παπαδόπουλο,την διαφορά στο παιχνίδι τη νέα σεζόν.

Την περσινή περίοδο με τους Αετούς στη Γ Εθνική ο Κωστής Γκεκόπουλος ήταν δεύτερος σκόρερ της ομάδας του με 10 πόντους μέσο όρο ανά παιχνίδι.

Καλωσόρισες Κωστή στην ομάδα μας και ευχόμαστε να είσαι υγιής και να πραγματοποιήσεις μαζί μας όλους τους στόχους σου!!!