ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 767 φορές

Το "αντίο" του Γιώργου Τραπεζανλίδη στον Δημήτρη Γκίμα

Το δικό του "αντίο" στον Δημήτρη Γκίμα είπε ο επί σειρά πρόεδρος της μπασκετικής ομάδας του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, Γιώργος Τραπεζανλίδης.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

"Συγκλονισμένος από το θάνατο του αδερφού μου! Όχι του φίλου μου, αλλά του αδερφού μου. Γιατί έτσι σε νιώθω, Τζίμη μου, και μού είναι πολύ δύσκολο να πιστέψω ότι έφυγες, αλλά ακόμα δυσκολότερο να περιγράψω τον απεριόριστο σεβασμό μου στο πρόσωπο σου και στη φιλία μας.

Τα μηνύματα συμπαράστασης πολλά και έρχονται από ανθρώπους του μπάσκετ, του αθλήματος που υπηρέτησες πάντα πιστά. Και να είσαι βέβαιος πως το ήθος σου, οι διδαχές σου και το όραμα σου θα συνεχίσουν να καθοδηγούν εμάς που μένουμε πίσω.

Εμένα προσωπικά, που σε γνώρισα πρώτα ως φίλο και έπειτα ως συνοδοιπόρο στη μεγάλη πορεία που έκανε ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ από το 2007 έως και τη θριαμβευτική άνοδο του στην Α2 το 2013. Αγώνα μεγάλο έκανες για να φτάσεις την ομάδα αλλά και την όμορφη Βέροια μας στα μπασκετικά σαλόνια της Ελλάδας.

Αυτός ο αγώνας σου ήταν που με παρακίνησε, με ενέπνευσε και με ενθάρρυνε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας ο καθένας μας από το δικό του μετερίζι. Αυτός ο ίδιος αγώνας θα είναι πάντα στο μυαλό των παικτών που άφησες ορφανούς και στη δική μου ψυχή που άφησες ξαφνικά χωρίς έμπνευση.

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ , η πιο αγαπημένη ομάδα της Βόρειας Ελλάδας, και η Βέροια, το πιο όμορφο μπαλκόνι της Μακεδονίας μας, έγιναν πανελλαδικά γνωστά χάρη σ’ εσένα αδερφέ μου! Το κενό που αφήνεις δυσαναπλήρωτο, το πάθος σου για το μπάσκετ μοναδικό, ο σεβασμός μου στο πρόσωπο σου απεριόριστος. Καλό ταξίδι, αδερφέ μου!

Γεώργιος Τραπεζανλίδης"