ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 476 φορές

Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β. υποδέχεται την Ελευθερούπολη

Την πρώτη του εντός έδρας εμφάνιση για το φετινό πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας θα πραγματοποιήσει μπροστά στο κοινό του ο ΑΠΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ Β. σήμερα Σάββατο στο ΔΑΚ “Δημήτριος Βικέλας”

Αντίπαλος η επίσης νεοφώτιστη, αλλά εξαιρετικά ενισχυμένη και φιλόδοξη, ομάδα του ΓΣ Ελευθερούπολης.  Ο ΦΙΛΙΠΠΟΣ θα παραταχθεί χωρίς απουσίες, καθώς ο Δημήτρης Σουτζόπουλος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε, ενώ λύθηκαν και τα γραφειοκρατικά προβλήματα με την κάρτα του Σέρβου αθλητή Miljan Drekalovic.

Διαιτητές του αγώνα ορίστηκαν οι κύριοι Παγώνης-Σιμητόπουλος-Κοιμτζόγλου με κομισάριο τον κο Μελανίδη.

Η ανακοίνωση της διοικούσας επιτροπής:

«Σύσσωμη η διοικούσα επιτροπή, οι προπονητές και οι αθλητές καλούν τους φίλους της ομάδας να δώσουν βροντερό παρόν στο γήπεδο και να ωθήσουν την ομάδα μας στην πρώτη της νίκη στο πολύ απαιτητικό πρωτάθλημα της Α2.

Στο ημίχρονο του αγώνα θα πραγματοποιηθεί κλήρωση μεταξύ των φίλων που είχαν συμμετάσχει στη διαδικτυακά ψηφοφορία για την επιλογή της επίσημης εμφάνισης της ομάδας μας.  Στην κληρωτίδα θα μπουν οι 34 φίλοι που είχαν υπερψηφίσει τη στολή η οποία τελικά επελέγη.  Ο νικητής της κλήρωσης θα κερδίσει μία εμφάνιση της ομάδας.

Στο γήπεδο θα υπάρχει ειδικό stand, όπου θα διατίθενται εισιτήρια διαρκείας της ομάδας.  Υπενθυμίζουμε ότι οι κάρτες διαρκείας τιμώνται 50€ (κανονικές), 100 €(VIP) και 30 € (ανέργων). Τα μεμονωμένα εισιτήρια του Σαββατιάτικου αγώνα τιμώνται στα 7 ευρώ.

ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ»