ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 673 φορές

Ιστορική μέρα για τον ΦΙΛΙΠΠΟ Βέροιας - Δήλωση Ηλία Λαζού

Ιστορική μέρα για την ομάδα μπάσκετ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ Βέροιας, καθώς επιστρέφει στην Α2 κατηγορία μετά από 4 χρόνια!

Η ομάδα του Δημήτρη Γκίμα έλαβε την πολυπόθητη πρόσκληση που περίμενε σχεδόν ένα καλοκαίρι και απάντησε καταφατικά στην ΕΟΚ, με αποτέλεσμα να αγωνίζεται από τη νέα σεζόν στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού μπάσκετ.

Μπορεί ο σχεδιασμός να έχει προχωρήσει για την ομάδα της Βέροιας, όμως μέχρι την έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του πρωταθλήματος, δεν αποκλείεται να υπάρξει κάποια προσθήκη στο ρόστερ.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, ο Πολύγυρος θα κληθεί να λάβει τη θέση του ΦΙΛΙΠΠΟΥ στη Β' Εθνική, οπότε ξεκαθαρίζει το τοπίο πλέον στα εθνικά πρωταθλήματα για τη νέα σεζόν.

* Το πρωτάθλημα για τους "ερυθρόλευκους" ξεκινάει στις 5 Οκτωβρίου, καθώς αντιμετωπίζουν στην πρεμιέρα τον ιστορικό Απόλλωνα Πάτρας εκτός έδρας.

ΔΗΛΩΣΗ ΗΛΙΑ ΛΑΖΟΥ

"Σήμερα είναι μια πολύ ιστορική στιγμή για την ομάδα, την πόλη και όλους όσους εμπλέκονται στην προσπάθεια αυτή τα τελευταία χρόνια. Ο μπασκετικός ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ είναι και ΠΑΛΙ στην Α2 Εθνική Κατηγορία.

Συγχαρητήρια στους αδερφούς μου προπονητές (Δημήτρη και Χρήστο) και όλους ανεξαιρέτως του αθλητές του περσινού ρόστερ για το μεγάλο αυτό επίτευγμα. Χίλια ευχαριστώ στο Θανάση και στο alter ego μου και πιστό συνοδοιπόρο Γιάννη, για τον οποίον αυτή η άνοδος αποτελεί προσωπική δικαίωση.

Αμέτρητα μπράβο στους ανθρώπους που είναι αγόγγυστα δίπλα μας (Αντώνη, Άρη, Στέργιο, Ανδρέα, Φραγκίσκο) και βιώνουν την ψυχοφθόρα καθημερινότητα μιας ομάδας. Καλωσορίζω με χαρά έναν κολλητό από τα παλιά (Γιώργο), χωρίς τον οποίο μπορεί και να μην είμασταν εδώ σήμερα.

Ακόμα περισσότερα ευχαριστώ αξίζουν στους χορηγούς, στους κατόχους διαρκείας και στους φίλους της ομάδας γενικότερα για τη στήριξη και υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Μια καινούργια σελίδα ανοίγει από σήμερα πλέον για την ομάδα, τον αθλητισμό και την πόλη μας γενικότερα. Καλώ όλον τον κόσμο να αγοράσει έστω 1 διαρκείας για να στηρίξει το εγχείρημα. Για όλους εμάς αποτελεί μια ΑΝΕΚΤΙΜΗΤΗ βοήθεια. Ας βοηθήσουμε ΟΛΟΙ, ούτως ώστε η νέα αυτή σελίδα να είναι καλογραμμένη και όχι ανορθόγραφη #ZiseToBasketMaziMas #FILIPPOSBC "

Πρόεδρος διοικούσας επιτροπής
Ηλίας Λαζός