- ΜΠΑΣΚΕΤ
- Posted
- Διαβάστηκε 803 φορές
Επέστρεψαν στις επιτυχίες οι Αετοί Βέροιας
Επιστροφή στις νίκες για τους Αετούς Βέροιας, που στα πλαίσια της 19ης αγωνιστικής επικράτησε με 101-44 του Εδεσσαϊκού.
Κόντρα σε μια ομάδα με πολύ χαμηλό μέσο όρο ηλικίας, η έμπειρη ομάδα της Ημαθίας δεν δυσκολεύτηκε ιδιαίτερα να σημειώσει τη 13η φετινή νίκη που τη διατηρεί στην τρίτη θέση της βαθμολογίας.
Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική, ωστόσο θα σταθούμε μόνο στην αντίδραση των παικτών μετά τις δύο συνεχόμενες ήττες αλλά και στους πρώτους πόντους του 17χρονου Αργύρη Γαβριηλίδη, ο οποίος για πρώτη φορά φέτος αγωνίζεται σε ανδρικό τμήμα.
Πρώτος σκόρερ των Αετών ήταν ο Κωστής Γκεκόπουλος, που σημείωσε 34 και τον ακολούθησαν οι Δημήτρης Παπαδόπουλος με 19 και Σωκράτης Χατζηχαρίσης με 12.
Επόμενος αγώνας για τους "ασπρόμαυρους" το Σάββατο 23/2 στο Κιλκίς με αντίπαλο τον τοπικό Αετό.
Τα δεκάλεπτα : 27-10, 50-24, 80-35, 101-44
Αετοί Βέροιας : Τσιμτσιρίδης 2, Χρήστου 2, Παπαδόπουλος Δ. 19, Γκεκόπουλος 34, Πάππου 6, Γαβριηλίδης 5 (1), Παπαδόπουλος Γ. (9 (1), Χατζηχαρίσης 12 (2), Βλαχάκης 12
Εδεσσαϊκός : Αδάμ 8, Σίπκας 2, Αβραμίδης 10, Φώτογλου 8, Κασιάρας 2, Πασχαλίδης 6, Τεντζέρης 5, Ξυλουργίδης 3
Σχετικά Άρθρα
-
Τι έγινε στην 4η αγωνιστική της National League 2 – Ρεπό για τον Φίλιππο Βέροιας -
Α’ ΕΚΑΣΚΕΜ: Νικητές στα τοπικά ντέρμπι ΓΑΣ Μελίκη και Αετοί Βέροιας -
Αθλητικό στολίδι στη Βέροια - Εγκρίθηκε η χρηματοδότηση για το νέο Κλειστό Γυμναστήριο -
Λύγισε στο φινάλε ο Φίλιππος Βέροιας – Ήττα με 66-64 από τον Σύλλα στην Αιδηψό








