ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 473 φορές

Κυπελλούχος ΕΚΑΣΚΕΜ η εκπληκτική Μελίκη - Στον τελικό 90-77 την Αριδαία

Το πρώτο τρόπαιο της φετινής σεζόν πανηγυρίζει η Μελίκη καθώς μετά από εξαιρετική εμφάνιση επιβλήθηκε της Αριδαίας με 90-77 και στέφθηκε Κυπελλούχος ΕΚΑΣΚΕΜ στο φάιναλ φορ που έλαβε χώρα στον Κολινδρό.

Οι παίκτες του Ιορδάνη Ασλανίδη πήραν από νωρίς τον έλεγχο του ματς και προηγήθηκαν με 28-20 στο πρώτο δεκάλεπτο. Με εκπληκτικά ποσοστά ευστοχίας στη συνέχεια και σε συνδυασμό με την καλή τους άμυνα όπου και κράτησαν χαμηλά στο σκορ τους τυπικά φιλοξενούμενους πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο στο +23 (59-36). Πλέον όλα είχαν πάρει το δρόμο τους με την επανάληψη να αποκτάει διαδικαστικό χαρακτήρα.

 Οι παίκτες της Αριδαίας όσο κι αν προσπάθησαν δεν κατάφεραν να φανούν ανταγωνιστικοί με την ομάδα της Ημαθίας να φτάνει στη νίκη με τελικό σκορ 90-77 και μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς να στέφεται Κυπελλούχος ΕΚΑΣΚΕΜ.

Πλέον ο Ιορδάνης Ασλανίδης και οι παίκτες του στρέφουν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα και στις αναμετρήσεις τους με αντίπαλο τον Αιγινιακό στην διαδικασία των πλέι οφ, με μοναδικό στόχο την πρόκριση στους τελικούς και την άμεση επιστροφή τους στην Γ' Εθνική.