- ΜΠΑΣΚΕΤ
- Posted
- Διαβάστηκε 618 φορές
Εβδομάδα φιλικών για τον ΦΙΛΙΠΠΟ Β.
Με 2 φιλικούς αγώνες συνεχίστηκε η προετοιμασία της ομάδας μας την βδομάδα που μόλις τελείωσε.
Την Πέμπτη αγωνίστηκε στην Γέφυρα, όπου και ηττήθηκε από την τοπική ομάδα, που αγωνίζεται στην Β' Εθνική, με 77-68. Την Κυριακή αγωνίστηκε στον Εύοσμο με τον τοπικό Αίαντα, ομάδα Γ' Εθνικής, όπου και κέρδισε με 62-67.
Το ευχάριστο είναι η σταδιακή ενσωμάτωση των 3 τραυματιών (Καντάρκου, Βάλλιου, Μαρκόπουλου) σε φουλ ρυθμούς στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας.
Μοναδικοί απόντες ο Νίνο Κανελλίδης, λόγω τραυματισμού και ο Φώτης Καβαργύρης, ο οποίος υπηρετεί την στρατιωτική του θητεία στην Θεσσαλονίκη και δεν τυγχάνει των απαραίτητων διευκολύνσεων.
Μετά το ρεπό της Δευτέρας, οι προπονήσεις θα συνεχιστούν την Τρίτη 3 Οκτωβρίου, μπαίνοντας στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος, που χρονολογείται στις 15 Οκτωβρίου με αντίπαλο τον Ιωνικό Ιωνίας στην Βέροια.
Σχετικά Άρθρα
-
Υπογράφθηκε η σύμβαση για την κατασκευή του νέου κλειστού γυμναστηρίου στην είσοδο της Βέροιας! -
International StadiumFestival (ISTAF), Ολυμπιακό Στάδιο Βερολίνου - Συμμετέχει ο Ντίσιος Νικόλαος του "Εν Σώματι Υγιεί" -
Επαναφορά του πλήρους ωραρίου λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας -
Σε ισχύ από τη Δευτέρα 17 Αυγούστου το νέο πρόγραμμα λειτουργίας του Δημοτικού Κολυμβητηρίου Αλεξάνδρειας



