ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 714 φορές

Πρωταθλητής Παίδων στην ΕΚΑΣΚΕΜ ο ΑΟΚ Βέροιας

Κάνοντας εξαιρετικό δεύτερο ημίχρονο το παιδικό τμήμα του ΑΟΚ Βέροιας, κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Βατανιακού με 57-64 και να αναδειχθεί πρωταθλήτρια ομάδα της ΕΚΑΣΚΕΜ για 7η φορά στην ιστορία της, σ' ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που έλαβε χώρα στο Δημοτικό Αθλητικό Κέντρο της Νάουσας.

 Οι παίκτες του Κώστα Καπνά μπήκαν αγχωμένοι στο παρκέ και βρέθηκαν πίσω στο σκορ με 17-11 στο πρώτο δεκάλεπτο και 40-28 στο ημίχρονο.

Στην επανάληψη ωστόσο εμφανίστηκαν μεταμορφωμένοι και με μπροστάρηδες τους εξαιρετικούς Αλευρίδη και Βοργιαζίδη έκαναν την ολική ανατροπή. Αρχικά με πιεστική άμυνα κράτησαν χαμηλά στο σκορ τους τυπικά γηπεδούχους και πλησίασαν στο -3 (47-44) με την λήξη του τρίτου δεκαλέπτου.

Στην τελευταία περίοδο και έχοντας πλέον την ψυχολογία με το μέρος τους έφτασαν στην επική ανατροπή και επικράτησαν με 57-64, κατακτώντας παράλληλα το πρωτάθλημα της κατηγορίας.

 Την απονομή του κυπέλλου στους νικητές έκανε ο δήμαρχος της Βέροιας  Κωνσταντίνος Βοργιαζίδης.

Δεκάλεπτα: 17-11, 40-28, 47-44, 57-64

ΑΟΚ Βέροιας (Καπνάς): Ασλανίδης, Φρατζής, Καραθανάσης 10, Βοργιαζίδης 18, Γιάγκος, Αργιαντόπουλος, Ιωαννίδης 10, Γκίτκος 2, Μεταξάς, Ορφανίδης 2, Αλευρίδης 22, Δημάκος