ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 456 φορές

Ήττα του ΦΙΛΙΠΠΟΥ στη Γέφυρα-Δηλώσεις Γκίμα

Με σκορ 73-66 έχασε η ανδρική ομάδα του Φιλίππου Βέροιας από την αντίστοιχη της Γέφυρας για την 24η αγωνιστική στης Β΄Εθνικής. 

Η ομάδα της Βέροιας αν και βρισκόταν μπροστά στο πρώτο ημίχρονο οι γηπεδούχοι στην επανάληψη κατάφεραν να γυρίζουν το παιχνίδι να επιβάλουν το ρυθμό τους και στο τελευταίο δεκάλεπτο να πάρουν μια διαφορά ασφαλείας που τους χάρισε την νίκη με 73-66

Δεκάλεπτα : 16-20, 40-42, 59-57, 73-66

Διαιτητές : Ζαχαρής και Τσουμαχίδης

Γέφυρα (Τουλούμης): Κρομήδας 10, Δανάκης 12(1), Βάσκος, Κολοκοτρώνης 3(1), Μυλωνίδης 16(4), Βογιατζής 16(3), Ταραμάς 9(1), Ιατρίδης, Μπίσκας 3(1), Καρούζος 4.

Φίλιππος (Γκίμας - Μπλατσιώτης): Τσιμίδης 3, Τσεσμετζίδης, Βάλλιος 11(3), Παπαδόπουλος 6, Κοθράς 7, Σιόλογκας 20(2), Θεοδωρίδης 7, Σταυριανίδης 12(3), Τόκας Αλεξ, Μόρας.

 

Δ. ΓΚΙΜΑΣ : "Μείναμε από ενέργεια"

Μετά το τέλος του αγώνα Γέφυρα - Φίλιππος Βέροιας ο προπονητής του Φιλίππου Δημήτρης Γκίμας δήλωσε στο filipposbc.gr : " Συγχαρητήρια στην ομάδα της  Γέφυρας την οποία ευχαριστούμε και για τη φιλοξενία. Επίσης συγχαρητήρια στους διαιτητές. Το παιχνιδι κρίθηκε για μας στο τέταρτο δεκάλεπτο όταν μείναμε απο ενέργεια , φορτωθήκαμε με φάουλ και ήμασταν πολυ άστοχοι.

Μετα τα σημερινά αποτελέσματα παραμένουμε οριακά πάνω απο τη ζώνη υποβιβασμού και οι τελευταίες έξι αγωνιστικές θα κρίνουν τα πάντα. Οφείλουμε να συγχαρούμε τους παίκτες μας για την μεγάλη τους προσπάθεια όλο αυτο το διάστημα. Συνεχίζουμε..."