ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 450 φορές

Με αέρα πρωτοπόρου ο ΑΟΚ Β. - Δύσκολο έργο για τον Ζαφειράκη Ν. - Το ματς της χρονιάς για την Αλεξάνδρεια

 

Την ομάδα της Έδεσσας θα φιλοξενήσει σήμερα το απόγευμα ο ΑΟΚ Βέροιας στο ΔΑΚ ''Δημήτριος Βικέλας'' στο Μακροχώρι, στο πλαίσιο της 15ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α' κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ.

Οι ''λύκοι'' του Θωμά Τούσα απολαμβάνουν πλέον την μοναξιά της κορυφής, μετά την δεύτερη ήττα της Αριδαίας και θέλουν τη νίκη για να συνεχίσουν να διατηρούν το προνόμιο αυτό.

Η αποστολή τους ωστόσο κάθε άλλο παρά εύκολη θα είναι, καθώς οι  φιλοξενούμενοι διαθέτουν πολύ δυνατό σύνολο και κυνηγούν με αξιώσεις την είσοδο τους στην τετράδα.

Έτσι οι Βεροιώτες θα πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και πειθαρχημένοι καθ' όλη την διάρκεια της αναμέτρησης, εάν θέλουν να φτάσουν σε μια ακόμη νίκη.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 20:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι Ταρενίδης και Χατζημπαλίδης.

Ο Ζαφειράκης από την μεριά του, θα ταξιδέψει στην Έδεσσα για να συναντήσει τον Πανεδεσσαϊκό σ' ένα πολύ ενδιαφέρον και αμφίρροπο ζευγάρι.

Οι Ναουσαίοι μετά τη νίκη τους επί του Βατανιακού συνεχίσουν να βλέπουν το στόχο της τετράδας να είναι εφικτός, θα πρέπει όμως να πιάσουν υψηλά στάνταρ απόδοσης, καθώς η ομάδα του Πανεδεσσαϊκού βρίσκεται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα και έχει το πλεονέκτημα.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι Σαρακενίδης και Χρυσάφης.

Στην Αλεξάνδρεια τέλος η τοπική ομάδα θα υποδεχτεί τον Σκυδραϊκό, σε δεύτερη συνεχόμενη εντός έδρας αναμέτρηση, σ' ένα ματς ζωής και θανάτου.

 

Οι γηπεδούχοι μετά την κακή εμφάνιση και την ήττα από την Γουμένισσα την περασμένη αγωνιστική, γνωρίζουν πως δεν έχουν περιθώρια για νέες απώλειες, εάν δεν θέλουν να μπλέξουν σε περιπέτειες όσον αφορά την παραμονή.

Ο Στέλιος Γκότσης και οι παίκτες του έχουν προετοιμαστεί κατάλληλα για το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τους δυο πολύτιμους βαθμούς της νίκης.

Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι Αρβανίτης και Τζήμος.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 28/01

Πανεδεσσαϊκός-Ζαφειράκης Ν. (18:00)

Αριδαία-Βαφύρας (18:00)

Γουμένισσα-Γιαννιτσά (18:00)

Αλεξάνδρεια-Σκυδραϊκός (18:00)

ΑΟΚ Βέροιας-Έδεσσα (20:00)

Κυριακή 29/01

Βατανιακός-Πιερία (20:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. ΑΟΚ Βέροιας 27

2. Αριδαία 26

3. Πανεδεσσαϊκός 24

4. Έδεσσα 23

5. Ζαφειράκης Ν. 22

6. Βατανιακός 21

7. Πιερία 20

8. Γιαννιτσά 19

9. Γουμένισσα 18

10. Αλεξάνδρεια 18

11. Σκυδραϊκός 17

12. Βαφύρας 17

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κώστας Κάππας