ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 654 φορές

ΕΚΑΣΚΕΜ: Επιστροφή στα παρκέ για ΑΟΚ Β., Ζαφειράκη Ν. και Αλεξάνδρεια

Ξεκινάει και πάλι το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας της ΕΚΑΣΚΕΜ αύριο Σάββατο 7 Ιανουαρίου, μετά από διακοπή περίπου 20 ημερών λόγω των εορτών, με το ΑΟΚ Βέροιας να ταξιδεύει στην Σκύδρα για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα, στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής.
Η ομάδα του Θωμά Τούσα θέλει να αρχίσει νικηφόρα την νέα χρονιά και να παραμείνει στην πρώτη δυάδα του βαθμολογικού πίνακα, αποκτώντας παράλληλα και το πλεονέκτημα της έδρας στην διαδικασία των πλέι-οφ.
Μοναδικό πρόβλημα για τους ''λύκους'' ο αρχηγός Βασίλης Γκανάς που ταλαιπωρείται από ίωση και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι Ντόγκας και Σαλαπάνης.
Στη Νάουσα ο Ζαφειράκης θα υποδεχτεί την πρωτοπόρο και αήττητη ομάδα της Αριδαίας και έχει ως στόχο να βάλει φρένο στην ομάδα της Πέλλας.
Η ομάδα του θανάση Πουρλίδα πριν την διακοπή βρισκόταν σε εξαιρετική κατάσταση και αν εμφανιστεί το ίδιο συγκεντρωμένη και στην αυριανή αναμέτρηση, έχει όλες τις προϋποθέσεις να φτάσει στο ροζ φύλλο του αγώνα.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι Ταρενίδης και Χατζημπαλίδης.
Στην Αλεξάνδρεια τέλος, η ομώνυμη ομάδα θα φιλοξενήσει τον Βατανιακό, σ' ένα δύσκολο παιχνίδι με τους φιλοξενούμενους να διαθέτουν ένα δυνατό και αξιόμαχο σύνολο.
 
Ο Στέλιος Γκότσης και οι παίκτες του πρέπει να προσπαθήσουν πολύ ώστε να φτάσουν στο θετικό αποτέλεσμα, που θα τους προσφέρει παράλληλα δυο σημαντικούς βαθμούς στη μάχη που δίνουν ώστε να ξεμπερδεύουν όσο το δυνατόν γρηγορότερα με την υπόθεση της παραμονής στην κατηγορία.
Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:00 και διαιτητές ορίστηκαν οι Ευφραιμίδης και Παπαγεωργίου.
Αναλυτικά το πρόγραμμα:
Σάββατο 07/01

Γουμένισσα-Πανεδεσσαϊκός (18:00)

Αλεξάνδρεια-Βατανιακός (18:00)

Σκυδραϊκός-ΑΟΚ Βέροιας (18:00)

Ζαφειράκης Ν.-Αριδαία (18:00)

Πιερία-Γιαννιτσά (18:00)

Έδεσσα-Βαφύρας (18:00)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Αριδαία 22

2. ΑΟΚ Βέροιας 21

3. Πανεδεσσαϊκός 18

4. Βατανιακός 17

5. Έδεσσα 17

6. Ζαφειράκης Ν. 17

7. Πιερία 17

8. Γιαννιτσά 14

9. Αλεξάνδρεια 14

10. Σκυδραϊκός 14

11. Γουμένισσα 14

12. Βαφύρας 13

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Κώστας Κάππας

 
 
Περιοχή συνημμένων