ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Φιλικό με Άρη ο ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ το Σάββατο στη Θεσσαλονίκη

Φιλική αναμέτρηση με τον Άρη αναμένεται να έχει το Σάββατο 28/9 ο Ζαφειράκης στη Θεσσαλονίκη, όπως επίσης και τα τμήματα υποδομής.

Στα πλαίσια των 40 χρόνων της Ελληνικής χειροσφαίρησης θα διοργανωθεί τουρνουά στις 4,5 &6/10 στο ΔΑΚ ΝΑΟΥΣΑΣ υπό την αιγίδα του Δήμου Νάουσας με την συμμετοχή του Ζαφειράκη ,της Ακαδημίας των Σπορ Πάτρας και του Φοίβου Συκεών. Οι λεπτομέρειες του τουρνουά θα ανακοινωθούν στην αρχή της επόμενης εβδομάδας.

Η κλήρωση για το Πρωτάθλημα Α2 του ομίλου μας θα πραγματοποιηθεί μόλις οριστικοποιηθούν οι ομάδες που θα συμμετέχουν διότι αυτή τη στιγμή δήλωσαν συμμετοχή 7 ομάδες οι οποίες είναι: ΖΑΦΕΙΡΑΚΗΣ , ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ , ΦΟΙΒΟΣ ΣΥΚΕΩΝ , ΧΑΝΘ, ΑΛΕΞ/ΝΔΡΟΣ ΑΞΙΟΥΠΟΛΗΣ, ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ , ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ, ενώ παραιτήθηκαν οι ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ και ΑΟ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ που δεν δήλωσαν συμμετοχή.

Γίνονται προσπάθειες να συμπληρωθεί ο όμιλος με τους δεύτερους των ομίλων της Β Εθνικής.

Συνεχίζεται η διάθεση των καρτών φίλαθλου Αγωνιστικής Περίοδου 2019-2020.

Με την αγορά κάρτας, στηρίζεται έμπρακτα το τμήμα Handball, στη φετινή του προσπάθεια και εξασφαλίζετε ελεύθερη είσοδο για τους εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας (η ελεύθερη είσοδος ισχύει μόνο για τους αγώνες πρωταθλήματος και όχι για τον/τους αγωνα/ες κυπέλλου). Παράλληλα, μπαίνετε στην κλήρωση για διάφορα δώρα και δωροεπιταγες, τα οποία θα κληρώνονται κατά την διάρκεια των εντός αγώνων.

 

Για πληροφορίες και αγορά καρτών μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας στέλνοντας μήνυμα στην σελίδα μας στο facebook «Ζαφειράκης Νάουσας Handball Team» .