ΧΑΝΤΜΠΟΛ

Ο Κύρος Σαράφης στο τιμόνι του Φίλιππου Βέροιας

Ο Κύρος Σαράφης θα είναι ο τεχνικός του τμήματος χάντμπολ του ΦΙΛΙΠΠΟΥ, όπως ανακοίνωσε ο Βεροιώτικος σύλλογος, ενώ η έναρξη της προετοιμασίας ορίστηκε για την Πέμπτη 22/8.

"Βόμβα" με Mica Covic για την ΒΕΡΟΙΑ 2017

Μεταγραφικό μπαμ για την Βασίλισσα του Βορρα με την Mica Covic να γίνεται μόνιμος κάτοικος Βέροιας και να ανηφορίζει από την Νέα Ιωνία στη Βεροια.

Συνεχίζει την ενίσχυσή της η ΒΕΡΟΙΑ 2017

Την Λένα τσαουσιδου έβαλε στο κάδρο της η Βεροια 2017, μια προσθήκη απο τον Πάοκ Θεσσαλονίκης που δυναμώνει ακόμη περισσότερο στις πτέρυγες της.

Τάσος και Δημήτρης Τριανταφυλλίδης μετακομίζουν από τη Βέροια στη Θεσσαλονίκη

Στα χρώματα της Πυλαίας ντύνονται ενόψει της νέας σεζόν οι Τάσος και Δημήτρης Τριανταφυλλίδης, που μετακομίζουν στη Θεσσαλονίκη λόγω σπουδών και αποχαιρετούν τον Φίλιππο Βέροιας.

Πήρε και την Γεωργιάδου η ΒΕΡΟΙΑ 2017

Την Κλαίρη Γεωργιαδου απέκτησε η Βεροια 2017 από τον συμπολίτη Φίλιππο Βέροιας που θα φοράει τη νέα χρόνια τα κυανερυθρα χρώματα ενισχύοντας την περιφέρεια της.

Μεταγραφή - έκπληξη για την ΒΕΡΟΙΑ 2017

Τα χρώματα της χαντμπολικής "βασίλισσας του βορρά" θα φοράει τη φετινή χρόνια η Χριστίνα Ανθίτση! Μια μεταγραφή που ενισχύει τον σύλλογο και δημιουργεί αίσθημα ευθύνης απέναντι στο χατμπολικο κοινό της Βέροιας.

Μεταγραφικό μπαμ για την ΒΕΡΟΙΑ 2017

Μετά την διεθνή Τυνήσια τερματοφύλακα με τα χρώματα της εθνικής ομάδας Basma Sfar ν  η ΒΕΡΟΙΑ 2017 προχώρησε σε μία ακόμη μεγάλη μεταγραφή, με την απόκυηση της αρχηγού  της εθνικής ομάδαςτης χώρας μας  Ελσα Μαστακα.

Ανακοινώθηκε η μεταγραφή του Στέφανου Μιχαηλίδη στον Ολυμπιακό

Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε την έναρξη της συνεργασίας του με τον Στέφανο Μιχαηλίδη. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός (ημ. γέννησης 15/5/1994)  ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2011 στον Φίλιππο Βέροιας όπου παρέμεινε μέχρι το 2017 και τα δυο τελευταία χρόνια αγωνιζόταν…