• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 777 φορές

Η αποστολή της "Βασίλισσας" για το ματς "ζωής ή θανάτου" με τον ΑΟΤ

Με μοναδικό στόχο την επιστροφή στις νίκες, για να διατηρηθεί σε τροχιά ανόδου μετά τις τέσσερις συνεχόμενες "γκέλες", η ΒΕΡΟΙΑ υποδέχεται το Σάββατο (15/2, 15:00) τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΟ Τρικάλων, για την 20η αγωνιστική της Football League.

Ένα σπουδαίο ματς που, παρά το εργάσιμο της ημέρα και την τηλεοπτική του μετάδοση, αναμένεται να συγκεντρώσει τα βλέμματα πολλών φίλων της "Βασίλισσας" (και όχι μόνο), μιας και η ιστορική ομάδα παίζει ένα από τα τελευταία της χαρτιά και δεν έχει περιθώρια για νέο στραβοπάτημα.

Αγωνιστικά, ο Κώστας Γεωργιάδης δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τιμωρημένο (και ανέτοιμο) Δημήτρη Στάμου, ενώ στον αντίποδα επιστρέφει ο Λάμπρος Ταϊρης που εξέτισε την ποινή του στο ματς με το Αιγάλεω.

Την αποστολή για το οριακό παιχνίδι με τα Τρίκαλα απαρτίζουν οι: Βοσνιάδης, Πολίτης, Μαραγκός, Ταΐρης, Μανιώτης, Μουχάλης, Καραγιάννης, Γεωργιάδης, Μπλέτσας, Πολύζος, Πόζογλου, Βεργώνης, Πέντα, Ζούρκος Ν., Σιμόνι, Μουρατίδης, Κανούλας, Παυλίδης, Πασάς.

* Την αναμέτρηση θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε LIVE σχολιασμό οι φίλοι του kerkidasport.gr. Είναι μία ευγενική χορηγία των: