ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1370 φορές

Αγνώριστη ΒΕΡΟΙΑ και ήττα-σοκ στη Ρόδο!

Ήττα - σοκ με σκορ 1-0 γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ στη Ρόδο από τον ουραγό μέχρι πρότινος Ιάλυσο, για την 11η αγωνιστική της Football League!

Η "Βασίλισσα" παρουσιάστηκε αγνώριστη στον αγωνιστικό χώρο, ίσως και να υποτίμησε τον αντίπαλο, με τους παίκτες της να μην θυμίζουν σε τίποτα την πολύ καλή εμφάνιση του νικηφόρου αγώνα με την Καλαμάτα. Οι Βεροιώτες, πάντως, διαμαρτύρονται έντονα για την ακύρωση ενός τέρματος που πέτυχαν λίγο πριν το φινάλε με τον Μεληκιώτη, το οποίο αρχικά ο διαιτητής μέτρησε αλλά στη συνέχεια συμβουλεύτηκε τον βοηθό (δεν σήκωσε την σημαία του) και τελικά το ακύρωσε!

Το ματς σε γενικές γραμμές ήταν κακό, με τους γηπεδούχους να ανοίγουν το σκορ σε μια από τις λίγες επισκέψεις τους στα Βεροιώτικα καρέ. Ήταν το 29ο λεπτό όταν ο Νατσιόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Τερζίου προσπάθησε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα, ο Βοσνιάδης έκανε τραγικό λάθος και ο Μακρυδημήτρης με κοντινή προβολή, άνοιξε το σκορ για τον Ιάλυσο!

Οι Βεροιώτες στο πρώτο μέρος είχαν 2-3 καλές στιγμές, ιδιαίτερα μετά το γκολ που δέχτηκαν. Στο 36' ο Ν. Ζούρκος σούταρε άουτ από καλή θέση, δύο λεπτά αργότερα ο Πεταυράκης δεν έπιασε καλά το σουτ και η μπάλα κατέληξε στην αγκαλιά του Ανδρούτσου, ενώ στο 44' ο Πασάς από πλεονεκτική θέση δεν μπόρεσε να νικήσει τον γκολκίπερ των γηπεδούχων.

Το σκηνικό δεν άλλαξε ιδιαίτερα και στην επανάληψη, με τους παίκτες των δύο ομάδων να κάνουν... διαγωνισμό λαθών και να μη μπορούν να βρουν ρυθμό.

Στο 69' η "Βασίλισσα" έφτασε μια ανάσα από την ισοφάριση, όμως το σουτ του Χαντζάρα από το ύψος της περιοχής σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι της εστίας του Ανδρούτσου! Η "απάντηση" του Ιάλυσου, ήρθε πέντε λεπτά αργότερα, με τον Νατσιόπουλο να εκτελεί κόρνερ από τα αριστερά, τον Χατζηδίμπα να παίρνει την κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα στο δεξί δοκάρι του Βοσνιάδη!

Στα τελευταία λεπτά, η ΒΕΡΟΙΑ έψαξε το γκολ της ισοφάρισης και το βρήκε με το νεοεισελθόντα Μεληκιώτη στο 89', όμως ο διαιτητής είχε άλλη άποψη, καθώς συμβουλεύτηκε τον βοηθό του και τελικά ακύρωσε το τέρμα ως οφσάιντ, κάτω από τις διαμαρτυρίες των Βεροιωτών!

Στο 90' ο Τζελάι αποβλήθηκε με 2η κίτρινη κάρτα αφήνοντας για τα λεπτά των καθυστερήσεων την ομάδα του με 10 παίκτες, όμως η "Βασίλισσα" δεν μπόρεσε να κάνει κάτι καλό εκτός από μια κεφαλιά του Μεληκιώτη που έφυγε λίγο άουτ, με το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή Mπακογιάννη (Νιδριώτης - Σταυρόγλου) να βρίσκει τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν μια σπουδαία νίκη!

ΙΑΛΥΣΟΣ (Μαρσέλο Τροϊζι): Ανδρούτσος, Τερζίου, Μακρυδημήτρης, Πετράκης (90+4 Φράγκος), Χειμωνέττος Κ, Χατζηδίμπας, Νατσιόπουλος, Τζελάι, Κουγιός (75′ Μαρτσάκης), Πεταυράκης, Αυγενικού.

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης (84' Μεληκιώτης), Πεταυράκης, Στάμου, Μαραγκός, Πολύζος (52' Μπλέτσας), Βεργώνης, Ζούρκος Ν., Πέντα (62' Χαντζάρας), Σιμόνι, Πασάς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 9/12...