ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1403 φορές

Αρχίζει να θυμίζει… Βασίλισσα!

Μια ΒΕΡΟΙΑ βελτιωμένη σε μεγάλο βαθμό, επικράτησε με 2-0 της Καλαμάτας για την 10η αγωνιστική της Football League και «σκαρφάλωσε», έστω και προσωρινά, στην δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η «Βασίλισσα του βορρά», έχοντας για πρώτη φορά στον πάγκο της τον Κώστα Γεωργιάδη και απέναντί της τον πρώην τεχνικό της Σάκη Θεοδοσιάδη, ήταν κυρίαρχη στον αγωνιστικό χώρο από το πρώτο έως το τελευταίο λεπτό! Δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και πέτυχε δύο γκολ με τον Γιάννη Πασά, φτάνοντας σε μια άνετη νίκη επί ενός αντιπάλου που δεν απείλησε σχεδόν καθόλου στο ματς.

Οι Βεροιώτες, παρουσιάστηκαν παθιασμένοι, με καλό passing game και πίεση στα 3/4 του γηπέδου, και δεν επέτρεψαν στον αντίπαλο να φανεί στο γήπεδο, περιορίζοντάς τον σε παθητικό ρόλο. Μπήκαν στο ματς με άγριες διαθέσεις και με την συνεχή παρότρυνση των φιλάθλων τους, έδειξαν από το ξεκίνημα ποιος θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης.

Η πρώτη καλή στιγμή έγινε στο 8' όταν το πλασέ του Σιμόνι έφυγε άουτ, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Στεφανάκου.

Στο 19' η "Βασίλισσα" κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Σιμόνι από τον Ιντζίδη, με τον Πασά να το εκτελεί εύστοχα βάζοντας σε θέση οδηγού την ομάδα του.

Η ΒΕΡΟΙΑ συνέχισε στον ίδιο ρυθμό και στο 32' οι Σιμόνι και Πασάς δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την σέντρα "ξυράφι" του Πολύζου, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο γκολκίπερ της Καλαμάτας απέκρουσε δύσκολα το δυνατό σουτ του Πασά.

Στο 40' ο Νίκος Ζούρκος με όμορφη εκτέλεση φάουλ αρκετά έξω από την περιοχή, ανάγκασε σε δύσκολη επέμβαση τον Στεφανάκο και τρία λεπτά μετά ο Σιμόνι πλάσαρε άουτ από καλή θέση.

Στις αρχές της επανάληψης οι Καλαματιανοί μπήκαν πιο δυνατά και στο 63' είχαν την πρώτη (και τελευταία) καλή στιγμή τους στο παιχνίδι, όταν ο νεοεισελθόν Ράκιτς μπήκε με ωραία προσπάθεια στη Βεροιώτικη περιοχή και σούταρε στην κλειστή γωνία του Βοσνιάδη, ο οποίος έδιωξε σε κόρνερ.

Ένα λεπτό νωρίτερα ο Στεφανάκος απέκρουσε δύσκολα το διαγώνιο σουτ του Πασά.

Από εκεί και πέρα, αυτή που απείλησε ήταν η "Βασίλισσα", η οποία στο 68' έχασε μεγάλη ευκαιρία με τον Πέντα να πλασάρει μόλις άουτ.

Στο 75' οι γηπεδούχοι "καθάρισαν" την υπόθεση νίκη, όταν ο Ταϊρης έβγαλε τη μπροστινή μπαλιά για τον Πασά, αυτός απέφυγε ωραία δύο αντιπάλους και με όμορφο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα για το 2-0!

Η τελευταία καλή στιγμή για τους Βεροιώτες ήταν στο 81' όταν ο Κωνσταντινόπουλος έδιωξε σωτήρια προ του Ταϊρη.

Με λίγα λάθη ήταν η διαιτησία του Τζουμαλάκη (Σερρών) και των βοηθών του, Νταβέλα (Μακεδονίας) και Αναστασιάδη (Σερρών).

ΒΕΡΟΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Βοσνιάδης, Μουχάλης, Στάμου, Μαραγκός, Πεταυράκης, Βεργώνης, Πολύζος, Ζούρκος Ν. (85' Σκαθαρούδης), Πέντα, (81' Χατζάρας) Σιμόνι (68' Ταΐρης), Πασάς.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης (56' Ράκιτς), Κωνσταντινόπουλος, Μάκος, Ιντζίδης (46' Τζόκιτς), Μπάμπης, Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Καζβιρόπουλος (81' Δήμος), Βουκμίροβιτς.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 2/12...