ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1795 φορές

"Μαινόμενος ταύρος" ο Ρότσα σε ερώτηση για τις καθυστερήσεις των παικτών του!

Ξέσπασε στην συνέντευξη τύπου, μετά την λήξη του ισόπαλου αγώνα της ομάδας του με τη ΒΕΡΟΙΑ (1-1), ο τεχνικός του Θεσπρωτού και γνώριμος στους έλληνες φιλάθλους, Χουάν Ραμόν Ρότσα.

Ο 65χρονος Αργεντινός πρώην παίκτης και προπονητής του Παναθηναϊκού, όταν ρωτήθηκε για τις πολλές καθυστερήσεις που έκαναν οι παίκτες του, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο, ανέβασε κατακόρυφα τους τόνους, κατηγορώντας τους δημοσιογράφους πως κάνουν ερωτήσεις που δεν έχουν σχέση με το ποδόσφαιρο. Η ένταση κράτησε για περισσότερα από πέντε λεπτά, με τον τεχνικό των φιλοξενούμενων να αποχωρεί στην συνέχεια από την αίθουσα τύπου του γηπέδου της Βέροιας!

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

"Ήταν ένα παιχνίδι το οποίο είχε άγρια ομορφιά. Είχαμε πολύ μεγάλο κέρδος σήμερα γιατί κάναμε ένα βήμα προς την ωριμότητα σαν ομάδα, καθώς είναι πολύ δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα σαν τη ΒΕΡΟΙΑ που έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές, να παίξουμε 25 λεπτά με δέκα ποδοσφαιριστές. Ιδιαίτερα όταν αποβάλλεται ένας επιθετικός που βασιζόμαστε στους δύο, για να αντέξουμε την πίεση πολλές φορές, γιατί αυτοί έχουν τον τρόπο να κρατάνε την μπάλα όταν παίζου με μεγάλες μπαλιές.

Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Εμείς έχουμε ένα σχέδιο και το έχουμε πει πολλές φορές. Αυτό το σχέδιο θα τηρηθεί βρέξει χιονίσει. Βρισκόμαστε σε καλό αγωνιστικό δρόμο και σαν σωματείο σε ακόμα καλύτερο. Την επόμενη βδομάδα, αν το επιτρέψει ο καιρός γιατί στην Ηγουμενίτσα εδώ και 15 μέρες βρέχει συνεχώς, θα μπούμε στο καινούργιο αθλητικό κέντρο, θα έχουμε χώρο για καλύτερη δουλειά. Τα παιδιά, τα νέα παιδιά στην ομάδα δώσουμε περισσότερα εφόδια εμείς σαν προπονητικό τιμ για να μπορούμε να είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα, να έχουμε μία καλή παρουσία στα γήπεδα".