ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1181 φορές

Άδικη ήττα για τη «Βασίλισσα» στο ντέρμπι των Τρικάλων

Άδικη ήττα γνώρισε η ΒΕΡΟΙΑ στο ντέρμπι των Τρικάλων από τον τοπικό ΑΟΤ με σκορ 2-1, στο ματς που άνοιξε την αυλαία της 7ης αγωνιστικής της Football League.

Η «Βασίλισσα» αδίκησε τον εαυτό της, καθώς ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα από τους γηπεδούχους, είχε τον έλεγχο του ματς, αλλά και πάλι δεν κατάφερε να δημιουργήσει τις μεγάλες φάσεις για να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.

Δέχθηκε ένα γκολ με το… καλησπέρα από καθαρή θέση οφσάιντ (2’ Οικονομόπουλος) όπως μπορείτε να δείτε στην φωτο που ακολουθεί, όπως και ένα ακόμη τέρμα στο 61’ από τον Σταματή, έπειτα από λάθη των παικτών της. Στο 73’ μείωσε το σκορ με τον Πασά και ξαναμπήκε στο ματς, όμως μέχρι το φινάλε αν και προσπάθησε παίζοντας φουλ επίθεση, δεν κατάφερε να φτάσει στην ισοφάριση.

Αγωνιστικά, οι γηπεδούχοι βρέθηκαν να προηγούνται στο σκορ χωρίς να το καταλάβουν! Ήταν το 2ο λεπτό όταν ο Λώττας εκτέλεσε φάουλ από τα δεξιά και βρήκε το κεφάλι του Οικονομόπουλου, ο οποίος από εμφανή θέση οφσάιντ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βοσνιάδη γράφοντας το 1-0!

Στη συνέχεια η ΒΕΡΟΙΑ ανέλαβε τα ηνία του αγώνα, με τα Τρίκαλα να περιορίζονται σε παθητικό ρόλο. Οι Βεροιώτες ωστόσο δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν κάποια μεγάλη φάση στην αντίπαλη περιοχή, έχοντας απλά κάποιες καλές στιγμές στο 4' με τον Πασά, στο 6' με τον Σιμόνι και στο 24' με τον Βεργώνη.

Στην επανάληψη τα Τρίκαλα μπήκαν πιο δυνατά και στα πρώτα λεπτά πίεσαν την Βεροιώτικη εστία, έχοντας δύο καλά σουτ στο 47' με τον Λώττα και στο 59' με τον Πελάεθ. Τελικά στο 61’ κατάφεραν να πετύχουν και δεύτερο γκολ με τον Σταματή.

Η φάση ξεκίνησε από λάθος του Σιμόνι στη μεσαία γραμμή, με τον Γρηγορόπουλο να βρίσκει ωραία τον Σανδραβέλη, αυτόν να κάνει την κούρσα από τα δεξιά και να σεντράρει στην περιοχή της ΒΕΡΟΙΑΣ, όπου οι Μουρατίδης και Αλ. Ζούρκος δεν μπόρεσαν να διώξουν τη μπάλα, με αποτέλεσμα αυτή να φτάσει στον Σταματή που με γυριστό σουτ έγραψε το 2-0!

Η "Βασίλισσα" δεν τα παράτησε και στο 73' ξαναμπήκε στο ματς, μειώνοντας το σκορ σε 2-1 με κοντινό σουτ του Πασά, έπειτα από όμορφη ενέργεια και σέντρα του Μπλέτσα από αριστερά.

Από εκεί και πέρα, μέχρι και τη λήξη του αγώνα, οι Βεροιώτες έπαιξαν σαν τη γάτα με το ποντίκι τους γηπεδούχους, οι οποίοι κλείστηκαν στα καρέ τους για να διαφυλάξουν το 2-1, επιστρατεύοντας πολλές φορές και καθυστερήσεις.

Η ΒΕΡΟΙΑ έπαιξε φουλ επίθεση για να φτάσει στην ισοφάριση, πίεσε την αντίπαλη περιοχή, έκανε κάποιες φάσεις χωρίς όμως να τα καταφέρει, με το 2-1 να μένει έως την λήξη της αναμέτρησης και τα Τρίκαλα να πανηγυρίζουν την πρώτη τους εντός έδρας νίκη.

Με λάθη ήταν η διαιτησία του Τσακαλίδη (Χαλκιδικής) και των βοηθών του, Μαλανδρή (Χαλκιδικής) και Τυριακίδη (Μακεδονίας), με πιο κραυγαλέο τη μη υπόδειξη οφσάιντ στο πρώτο γκολ των γηπεδούχων από τον δεύτερο βοηθό.

ΤΡΙΚΑΛΑ (Περικλής Αμανατίδης): Γιακουμής, Σανδραβέλης, Νιάρος, Οικονομόπουλος, Γιαννίτσης, Παπαγεωργίου, Τεγούσης, Γρηγορόπουλος, Σταματής (83’ Άλεξιτς), Πελάεθ (80’ Βέρτζος), Λώττας (62’ Τσίπρας)

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Βοσνιάδης, Ζούρκος Αλ., Πεταυράκης (19’ λ. τρ. Βεργώνης), Μαραγκός, Ταϊρης (70’ Πέντα), Μπλέτσας, Ζούρκος Ν. (75’ Χαντζάρας), Σιμόνι, Πασάς, Κανούλας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE TOY KERKIDASPORT.GR

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 11/11...

* κεντρική φωτο από sportrikala.gr