• ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 453 φορές

Σ. ΘΕΟΔΟΣΙΑΔΗΣ: «Είχαμε θετικά αλλά και αρνητικά στοιχεία»

Μετά το ισόπαλο φιλικό της ΒΕΡΟΙΑΣ, την Κυριακή με 2-2 κόντρα στην Τρίγλια, ο προπονητής της «Βασίλισσας» Σάκης Θεοδοσιάδης, δεν απέφυγε να μιλήσει για τα θετικά και αρνητικά στοιχεία που παρουσίασε η ομάδα του στο τρίτο φιλικό προετοιμασίας.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο kerkidasport.gr:

«Ήταν το πρώτο μας φιλικό, μετά το βασικό στάδιο προετοιμασίας μας και σ αυτό διαπίστωσα πολλά θετικά, αλλά και αρνητικά στοιχεία, φυσιολογικά όμως για την εποχή.

Αντιμετωπίσαμε μία πολύ καλή ομάδα, την οποία θα βρούμε στον δρόμο μας, μιας και αγωνιζόμαστε στην ίδια κατηγορία.

Χρησιμοποιήσαμε όλους τους παίκτες που έχουμε στο ρόστερ μας, με εξαίρεση τον τραυματία Ταϊρη και κατά διαστήματα βγάλαμε πράγματα που δουλεύουμε στις προπονήσεις, κάτι που είναι πολύ θετικό.

Αντίθετα προβληματιζόμαστε από τα εύκολα τέρματα που δεχθήκαμε και ειδικά με την αστάθεια που δείξαμε σε κάποιες στατικές φάσεις.

Θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε καθημερινά, με στόχο την βελτίωση και πρόοδο σε όλους τους τομείς, τόσο σε άμυνα, όσο και σε επίθεση.

Παιχνίδι με παιχνίδι, θέλουμε να αποκτούμε περισσότερη ομοιογένεια και στιβαρότητα σαν ομάδα».

Σε ερώτησή μας για τις άλλες δύο θέσεις, που είχε πει μετά το φιλικό με τον Κισσαμικό ότι περιμένει ενίσχυση, σε αυτήν του αριστερού οπισθοφύλακα και του περιφερειακού φορ, απάντησε:

«Περιμένουμε αύριο –μεθαύριο τον αριστερό μπακ και στην συνέχεια τον επιθετικό. Όταν ολοκληρωθούν, τότε θέλω να πιστεύω ότι θα μπορούμε να λέμε πως είμαστε πλήρεις»