ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1089 φορές

Συνέχισε το σερί η "Βασίλισσα" και έπιασε την κορυφή! (video)

Την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής έπιασε η ΒΕΡΟΙΑ, μετά την ολοκλήρωση της 18ης αγωνιστικής!

Η «Βασίλισσα του βορρά» συνέχισε το νικηφόρο σερί της επικρατώντας χωρίς δυσκολία στο γήπεδό της με 3-0 του ΠΑΟ Κουφαλίων, την ίδια ώρα που ο πρωτοπόρος Άρης Παλαιοχωρίου έχανε δύο βαθμούς εντός έδρας από τον Ολυμπιακό Κυμίνων (0-0).

Έτσι, οι Βεροιώτες ισοβαθμούν αυτή τη στιγμή με την ομάδα της Χαλκιδικής στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, έχοντας όμως ένα ματς λιγότερο, αυτό με τα Γιαννιτσά που θα γίνει στις 21/2.

Αγωνιστικά, η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη ήταν κυρίαρχη στο μεγαλύτερο διάστημα και έφτασε δίκαια στην ευρεία νίκη.

Στο 4' ο Κανούλας έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα λίγο άουτ, ενώ στο 10' την ίδια κατάληξη είχε το σουτ του Μπλέτσα μέσα από την περιοχή.

Η μοναδική καλή στιγμή στο ματς για τους φιλοξενούμενους ήταν στο 13' όταν ο Αποστολίδης έκλεψε τη μπάλα από τον Μαραγκό μέσα στην περιοχή και πλάσαρε από πλάγια θέση τον Κοντογουλίδη, ο οποίος απέκρουσε σωτήρια!

Δύο λεπτά αργότερα οι "κυανέρυθροι" άνοιξαν το σκορ. Ο Σκαθαρούδης έβγαλε τη σέντρα από δεξιά για τον αφύλαχτο Βεργώνη, ο οποίος στο ύψος του πέναλτι στόπαρε ωραία τη μπάλα και με δυνατό σουτ νίκησε τον Κανδυλάπτη για το 1-0!

Στο 16' ο γκολκίπερ των Κουφαλίων μπλόκαρε το διαγώνιο σουτ του Τσικόπουλου, ενώ στο 24' ο ίδιος παίκτης σούταρε στο δοκάρι της αντίπαλης εστίας και στην συνέχεια της φάσης ο Κανούλας με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα λίγο πάνω από τα δοκάρια!

Στο 30ό λεπτό η "Βασίλισσα" διπλασίασε τα τέρματά της και έβαλε γερές βάσεις για τη νίκη της. Ο Μπλέτσας βρήκε ωραία τον Τσικόπουλο και αυτός μέσα από την περιοχή πλάσαρε ιδανικά τον αντίπαλο γκολκίπερ γράφοντας το 2-0!

Στο δεύτερο ημίχρονο οι Βεροιώτες μπήκαν και πάλι δυνατά, χάνοντας δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Κανούλα, ο οποίος στο 48' και στο 55' δεν μπόρεσε να σκοράρει από πλεονεκτική θέση.

Μετά το 60' ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τη "Βασίλισσα" να έχει την κατοχή και να φτάνει κοντά στο γκολ στο 62' με τον Σκαθαρούδη και στο 74' με τον Κυριακίδη.

Τελικά, το 3-0 έγινε στο 84' όταν ο Μπλέτσας βρήκε ωραία τον Τσικόπουλο, ο οποίος με μονοκόμματο σουτ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα!

Τελευταία καλή φάση για τη ΒΕΡΟΙΑ ένα απευθείας φάουλ του Καράμπελα στις καθυστερήσεις που πέρασε λίγο άουτ.

Καλή ήταν η διαιτησία του Λεωνίδα Στ. και των βοηθών του, Λεωνίδα Κ. και Σταφυλά (Σ.Δ. Τρικάλων).

ΒΕΡΟΙΑ (Σ. Θεοδοσιάδης): Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Κυριακίδης (83' Μυλωνάς), Μουρατίδης, Μαραγκός, Ταϊρης, Βεργώνης (75' Λεφίδης), Μπλέτσας (87' Καράμπελας), Κανούλας, Σκαθαρούδης (65' Παπουτσίδης), Τσικόπουλος.

ΚΟΥΦΑΛΙΑ (Η. Στογιάννης): Κανδυλάπτης, Μπάλιος (83' Ζευκόπουλος, Μαργαρίτης, Χαριζάνης, Βλαχόπουλος, Τσακίρης (67' Λαζαρίδης), Ζαγναφέρης (87' Κατσιπίδης), Αποστολίδης, Συμεωνίδης (78' Αβραμίδης), Γιαννουπλάκης, Χατζής.

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 11/2...