ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1385 φορές

Πιο αποτελεσματική η ΒΕΡΟΙΑ πέρασε με 4-1 από την Αλεξάνδρεια

Σημαντικό βήμα για την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας έκανε η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία πέρασε από την Αλεξάνδρεια επικρατώντας με 4-1 του τοπικού ΠΑΟΚ.

Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο με συνεχή βροχόπτωση, οι «κυανέρυθροι» παρουσιάστηκαν πιο αποτελεσματικοί από τους γηπεδούχους, εκμεταλλεύθηκαν στο έπακρο τις ευκαιρίες τους και έφτασαν στη νίκη, κόντρα στην ομάδα του Σάκη Παγγούρα που έδειξε πολύ καλά στοιχεία.

Την αναμέτρηση, παρά την κακοκαιρία, παρακολούθησαν 200 περίπου φίλαθλοι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν καλύτερα και με μεγαλύτερο ενθουσιασμό στο ματς και στο 25’ έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να ανοίξουν το σκορ, αλλά το σουτ του Αργυρόπουλο από 30 περίπου μέτρα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Μπλατσιώτη και στη συνέχεια οι αμυντικοί της «Βασίλισσας» απομάκρυναν τη μπάλα!

Στο τελευταίο 15λεπτο του πρώτου μέρους οι Βεροιώτες ανέλαβαν την πρωτοβουλία και στο 43’ το πλασέ του Τσικόπουλου μέσα από την περιοχή, βρήκε την τελευταία στιγμή στο πόδι του Αρ. Κούκλα και έφυγε κόρνερ.

Ένα λεπτό αργότερα οι «κυανέρυθροι» πήραν κεφάλι στο σκορ! Ο Τσικόπουλος εκτέλεσε κόρνερ από αριστερά, ο Μεληκιώτης από το ύψος του πέναλτι έπιασε την γυριστή κεφαλιά και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Θεοδώρου γράφοντας το 0-1.

Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, όταν ο Αργυρόπουλος έπεσε στο έδαφος μετά από διεκδίκηση της μπάλας με τον Τσιότρα, όμως ο διαιτητής διέταξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Όπως τελείωσε η ΒΕΡΟΙΑ το πρώτο μέρος, έτσι ξεκίνησε και το δεύτερο. Ήταν το 47’ όταν ο Μεληκιώτης έπιασε το σουτ μέσα από την περιοχή, ο Θεοδώρου απέκρουσε προσωρινά με τη μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και τον Μυλωνά στην επαναφορά να τη σπρώχνει στα δίχτυα σημειώνοντας το 0-2!

Δύο λεπτά αργότερα οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να απαντήσουν, όταν ο Βεζυργιαννόπουλος πλάσαρε από τη γραμμή της μικρής περιοχής, ο Μπλατσιώτης απέκρουσε αρχικά, η μπάλα κόλλησε στη λάσπη και έδωσε την ευκαιρία στον γκολκίπερ της «Βασίλισσας» να τη μπλοκάρει προ του Αργυρόπουλου!

Στο 60’ ο Αργυρόπουλος έκανε το μακρινό σουτ, η μπάλα πέρασε από τα πόδια του Λαδά που δεν μπόρεσε να επωφεληθεί και στη συνέχεια βρήκε στο πόδι του Τσιότρα φεύγοντας κόρνερ.

Στο 63’ ο Β. Κούκλας έπειτα από κόρνερ του Λαδά, έπιασε γυριστή κεφαλιά στέλνοντας τη μπάλα για δεύτερη φορά στο οριζόντιο δοκάρι!

Στη συνέχεια έπεσε ο ρυθμός, λόγω και του βαρύ αγωνιστικού χώρου, με τους Βεροιώτες να κάνουν το 0-3 στο 84’ με κοντινό πλασέ του Τρούπκου έπειτα από παράλληλη σέντρα του Καράμπελα από δεξιά.

Στο 88’ η «Βασίλισσα» πέτυχε το 0-4 με ωραίο σουτ του Καράμπελα που έστειλε τη μπάλα στο αριστερό παραθυράκι του Θεοδώρου, ενώ στο επόμενο λεπτό ο ΠΑΟΚ μείωσε το σκορ με όμορφο σουτ του Λαδά έξω από την περιοχή που «καρφώθηκε» στο δεξί «Γ» του Μπλατσιώτη για το τελικό 1-4!

Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Μαστάκας με βοηθούς τους Τυριακίδη και Τσεχελίδη (Σ.Δ. Μακεδονίας).

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞ. (Σάκης Παγγούρας): Θεοδώρου, Λαδάς, Μπουκλάς Γ. (34’ λ.τ. Κίτσας Ελ.), Κούκλας Αρ., Βουλγαρόπουλος, Χαρισούδης (70’ Ζωγράφος), Κίτσας Ν., Αργυρόπουλος, Πετράι (45’ Κούκλας Β.), Βεζυργιαννόπουλος (67’ Πέτκος), Μπουκλάς Ανδ.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπλατσιώτης, Ζούρκος, Λεφίδης, Τσιότρας, Μουρατίδης, Σοφιανίδης (79’ Παπαστεργίου), Παπουτσίδης, Καράμπελας, Μυλωνάς (85’ Κώττας), Μεληκιώτης (57’ Βασίλτσης), Τσικόπουλος (46' Τρούπκος).