ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1191 φορές

Παραλειπόμενα από το νικηφόρο 3-0 της ΒΕΡΟΙΑΣ επί του Αγροτικού Αστέρα

Η... τρίτη ματιά του σημερινού αγώνα της ΒΕΡΟΙΑΣ κόντρα στον Αγροτικό Αστέρα, που έληξε με σκορ 3-0 υπέρ των "κυανέρυθρων".

* Λίγος ο κόσμος που βρέθηκε στις κερκίδες του Δημοτικού σταδίου της Βέροιας, ο μικρότερος αριθμός προσέλευσης μέχρι σήμερα στους αγώνες της «Βασίλισσας» στο φετινό πρωτάθλημα.

* Φυσικά στο να είναι λιγότεροι από 400 οι φίλαθλοι στο παιχνίδι, «βοήθησε» η κακοκαιρία και το εργάσιμο της ημέρας.

* Μεταξύ αυτών ήταν και 20 περίπου φίλοι του Αγρ. Αστέρα, οι οποίοι όμως άφησαν άσχημες εντυπώσεις, διότι σε όλη σχεδόν την διάρκεια της αναμέτρησης προκαλούσαν με τα υβριστικά τους συνθήματα, με τα πιο πολλά να απευθύνονται στην πόλη της Βέροιας και την ομάδα!

* Αυτό έφερε κάποιες φορές την αντίδραση των οργανωμένων της «Βασίλισσας», που ανταπόδωσαν τα υβριστικά συνθήματα. Και όλα αυτά χωρίς να υπάρχει κάποιο προηγούμενο, αφού οι δύο ομάδες έχουν να βρεθούν αντίπαλες σε επίσημο παιχνίδι εδώ και οκτώ χρόνια.

* Αντίθετα οι άνθρωποι της ΒΕΡΟΙΑΣ φιλοξένησαν στην κερκίδα των επισήμων τα μέλη της διοίκησης των φιλοξενουμένων, παρακολουθώντας παρέα το παιχνίδι.

* Από πλευράς διοίκησης της ΕΠΣΗ, τον αγώνα παρακολούθησαν ο Στέργιος Μουρτζίλας που σε λίγες μέρες θα είναι ο νέος πρόεδρος της Ένωσης, ο αντιπρόεδρος Κ. Μαστοροδήμος και ο Γενικός Γραμματέας Β. Κοσκερίδης.

* Ο Ημαθιώτης διαιτητής της S.L. Γιώργος Βρέσκας, που ανήκει στην δύναμη της  ΕΠΣ Πιερίας, ήταν μεταξύ των θεατών του αγώνα, παρέα με τον προπονητή των τμημάτων υποδομής της ΒΕΡΟΙΑΣ Τάσο Ανθυμιάδη.

* "Πολυεργαλείο" ο άμεσος συνεργάτης του Σάκη Θεοδοσιάδη, ο οποίος έκανε την προθέρμανση των παικτών και στη συνέχεια βρέθηκε στην κερκίδα, για να δει την ομάδα, κρατώντας σημειώσεις που θα φανούν χρήσιμες στον τεχνικό.

* Στο 60ό λεπτό του αγώνα άναψαν οι προβολείς του γηπέδου, αφού άρχισε να σκοτεινιάζει.