ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 986 φορές

"Υπέταξε" τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου η ΒΕΡΟΙΑ!

Συνεχίζει την προέλασή της η "Βασίλισσα του βορρά", η οποία κέρδισε δίκαια με 2-0 τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, για την 11η αγωνιστική του 2ου ομίλου της Γ' Εθνικής.

Η ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη παρουσίασε δύο διαφορετικά πρόσωπα στο ματς. Στο πρώτο μέρος ήταν ασύνδετη, νευρική, δίνοντας περισσότερο βάρος στην αμυντική της τακτική και έχοντας αρκετά μεσοεπιθετικά προβλήματα.

Ευτύχησε να προηγηθεί πολύ νωρίς στο σκορ με τον συνήθη ύποπτο Σάκη Κανούλα, ο οποίος στο 5' εκμεταλλεύθηκε λάθος γύρισμα το κεφάλι του Μπάμπουρα, μπήκε στην περιοχή και πλάσαρε ιδανικά από πάνω τον Γιώτα γράφοντας το 1-0!

Από εκεί και πέρα η πολύ καλή ομάδα του Παλαιοχωρίου ανέλαβε την πρωτοβουλία, αναζητώντας με οργανωμένες επιθέσεις την ισοφάριση.

Στο 7' το απευθείας φάουλ του Σιμόνι μπλόκαρε σταθερά ο Κοντογουλίδης, στο 26' ο γκολκίπερ της ΒΕΡΟΙΑΣ απέκρουσε το σουτ του Κεφαλά, ενώ στο 37' ο Μανιός έπιασε εναέριο σουτ που δεν ανησύχησε ιδιαίτερα τον πορτιέρο των γηπεδούχων.

Στο διάστημα αυτό οι "κυανέρυθροι" απείλησαν με σουτ του Βεργώνη στο 19' που μπλόκαρε ο Γιώτας, με σουτ του Χαντζάρα στο 40' που έφυγε πάνω από τα δοκάρια και με συρτό σουτ του Κανούλα από πλάγια θέση στο 41' που πέρασε μόλις άουτ.

Στην επανάληψη οι Βεροιώτες μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, πιο αποφασισμένοι και στο 52' έφτασαν κοντά στο γκολ αλλά η κεφαλιά του Κανούλα από καλή θέση έφυγε άουτ.

Τέσσερα λεπτά αργότερα το διαγώνιο σουτ του Χαντζάρα από αριστερά, αποκρούστηκε δύσκολα από τον Γιώτα, ενώ στο 62' η "Βασίλισσα" διπλασίασε τα τέρματά της και "σφράγισε" την σπουδαία νίκη της!

Ήταν ο Τσικόπουλος από δεξιά που έκανε ωραία προσπάθεια και έβγαλε σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Κανούλα, ο οποίος παρά την προσπάθεια του Γιώτα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα γράφοντας το 2-0 και πετυχαίνοντας το 7ο προσωπικό του τέρμα για φέτος!

Από εκεί και πέρα ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, με τους φιλοξενούμενους να μην έχουν το κουράγιο να προσπαθήσουν για κάτι καλό και τους Βεροιώτες να κρατούν πολύ εύκολα το υπέρ τους 2-0, πανηγυρίζοντας μια νίκη που τους έφερε σε απόσταση αναπνοής από την κορυφή της βαθμολογίας!

Χωρίς προβλήματα ήταν η διαιτησία του Μαρόπουλου και των βοηθών του Νταβέλα και Τοροσιάδη (Σ.Δ. Μακεδονίας).

ΒΕΡΟΙΑ: Κοντογουλίδης, Μουχάλης, Λεφίδης, Μουρατίδης, Μαραγκός (46' λ.τ. Παπουτσίδης), Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας (73' Καράμπελας), Κάνουλας, Σκαθαρούδης (59' Τσικόπουλος), Χαντζάρας (79' λ.τ. Μυλωνάς).

ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙ: Γιώτας, Τσιντογιάννης, Καραμπάς, Ταϊρης, Αποστολάς, Μπάμπουρας (57' Αλωπούδης), Κεφαλάς (72' Σκέμπι), Κωτάκης, Ιγνατίδης (90' Δημητρακόπουλος), Μανιός, Σιμόνι.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 10/12...