ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1268 φορές

Νίκησε τον Λαγκαδά και έπιασε την 2η θέση η "Βασίλισσα"

Δύσκολη αλλά δίκαιη νίκη με σκορ 2-1 πέτυχε η ΒΕΡΟΙΑ επί της ΑΠΕ Λαγκαδά το απόγευμα της Κυριακής στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, παρουσία 500 περίπου φιλάθλων.

Οι Βεροιώτες πλέον "σκαρφάλωσαν" στην 2η θέση της βαθμολογίας, μαζί με την ΑΓΚΑΘΙΑ και την Τρίγλια, έχοντας μπροστά τους το ντέρμπι με τον πρωτοπόρο Άρη Παλαιοχωρίου, όπου με μια νίκη τον πλησιάζουν σε απόσταση αναπνοής!

Αγωνιστικά, η "Βασίλισσα" ήταν καλή κατά διαστήματα, δημιούργησε αρκετές ευκαιρίες για γκολ, αλλά βρήκε απέναντί της μια σκληροτράχηλη ομάδα που είχε κάτω από τα δοκάρια της έναν πολύ καλό τερματοφύλακα, τον Σάββα Ταταρίδη που στο παρελθόν πέρασε και από τη ΒΕΡΟΙΑ, ο οποίος έσωσε αρκετές φορές την εστία του.

"Πληγή" για την ομάδα του Σάκη Θεοδοσιάδη και πάλι τα εύκολα λάθη και οι αδράνειες στη μεσοαμυντική γραμμή, που λίγο έλλειψε να κοστίσουν, αφού η ομάδα του Λαγκαδά ήταν αρκετά επικίνδυνη στην κόντρα επίθεση.

Οι "κυανέρυθροι" άνοιξαν το σκορ στο 13' με ωραίο διαγώνιο σουτ του Μπλέτσα, ενώ στο 19' ο Αλμύρας έφερε το ματς στα ίσια για τους φιλοξενούμενους, νικώντας τον Μπλατσιώτη από θέση τετ-α-τετ.

Η "Βασίλισσα" είχε ένα πολύ καλό διάστημα από το 25' έως το 40' χάνοντας καλές ευκαιρίες με τους Μυλωνά (2) και Χαντζάρα, ενώ στο 35' κατάφερε να πάρει το προβάδισμα με ένα εξαιρετικό τέρμα του αρχηγού της, Αλέξανδρου Βεργώνη, ο οποίος δέχθηκε τη μακρινή μπαλιά του Λεφίδη, κατέβασε ωραία τη μπάλα και με άπιαστο σουτ την έστειλε στα δίχτυα γράφοντας το 2-1!

Στην επανάληψη η ομάδα του Λαγκαδά μπήκε καλύτερα στο γήπεδο και προσπάθησε να πιέσει για την ισοφάριση, χάνοντας καλές ευκαιρίες στο 50' με τον Αλμύρα, στο 57' με τον Πολυζωϊδη και στο 63' με τον Ζαγναφέρη.

Οι Βεροιώτες απάντησαν στο 68' με τον Μυλωνά να πλασάρει άουτ από θέση τετ-α-τετ!

Στο 69' ο Ζαγναφέρης υπό την πίεση του Μαραγκού έχασε την ευκαιρία να σκοράρει, ενώ στο 70' ο Χαντζάρας σούταρε άουτ από πλάγια θέση.

Στο 76' οι φιλοξενούμενοι ζήτησαν πέναλτι σε ανατροπή (;) του Αλμύρα από τον Μπακάλη, ενώ δύο λεπτά αργότερα ο Ταταρίδης έκανε την απόκρουση του αγώνα σε απευθείας φάουλ του Καράμπελα!

Τελευταία καλή φάση στο ματς, στο 87' με τον Συμεωνίδη του Λαγκαδά να σουτάρει άουτ από το ύψος της περιοχής.

Οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το παιχνίδι με παίκτη λιγότερο λόγω αποβολής με 2η κίτρινη κάρτα για διαμαρτυρία του Σαμουηλίδη στις καθυστερήσεις.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Κουκούλης (Λάρισας), ενώ βοηθοί οι συντοπίτες του Καραγιάννης και Κοτούμπας.

ΒΕΡΟΙΑ: Μπλατσιώτης, Μούχαλης, Λεφίδης (83' Κυριακίδης), Μουρατίδης (46' Καράμπελας), Μαραγκός, Μπακάλης, Βεργώνης, Μπλέτσας (73' Σκαθαρούδης), Μυλωνάς, Τσικόπουλος (58' Ιωάννου), Χατζάρας.

ΛΑΓΚΑΔΑΣ: Ταταρίδης, Χατζηλιάδης, Ανδρεάδης, Βόσδου, Χατζηαθανασίου, Σαμουλίδης, Πολυζωίδης, Καραγκούνης (61' Συμεωνίδης), Ταχματζίδης, Κυζιρίδης (55' Ζαγναφέρης), Αλμύρας.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ"