ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

  • ΒΕΡΟΙΑ
  • Posted
  • Διαβάστηκε 1088 φορές

Βάφτηκε... ασπρόμαυρο το ντέρμπι της Ημαθίας!

Η ΑΓΚΑΘΙΑ ήταν η μεγάλη νικήτρια του πρώτου Ημαθιώτικου ντέρμπι της φετινής σεζόν. Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη πέτυχε ένα ακόμη μεγάλο διπλό, αυτή τη φορά επί της ανεβασμένης ΒΕΡΟΙΑΣ με 1-0, το απόγευμα της Κυριακής (18/11) στο Δημοτικό στάδιο της πρωτεύουσας της Ημαθίας, παρουσία 1000 περίπου φιλάθλων και των δύο ομάδων παρά την κακοκαιρία.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό και κακό ποιοτικά, κυρίως λόγω του βαρύ αγωνιστικού χώρου από τη συνεχή βροχόπτωση, με τη ΒΕΡΟΙΑ να έχει μια φλύαρη υπεροχή στο μεγαλύτερο διάστημά του, χωρίς όμως να μπορεί να απειλήσει ιδιαίτερα την αντίπαλη εστία.

Από την άλλη πλευρά οι σκληροτράχηλη ΝΙΚΗ έπαιξε με έξυπνη τακτική, με τους παίκτες της να είναι καλά διαβασμένοι και με πολύ καλή μεσοαμυντική λειτουργία να καταφέρνουν να κρατήσουν μακριά από την περιοχή τους τη "Βασίλισσα", ενώ προσπαθούσαν να βγουν συχνά - πυκνά στις κόντρα επιθέσεις και να γίνουν απειλητικοί.

Το νικητήριο γκολ των φιλοξενούμενων μπήκε στο 57ο λεπτό, όταν ο Σούκιας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Ρογγότης πήδηξε πιο ψηλά απ όλους και με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μπλατσιώτη!

Οι Βεροιώτες προσπάθησαν στη συνέχεια να πετύχουν έστω το γκολ της ισοφάρισης, είχαν 2-3 καλές στιγμές αλλά δεν τα κατάφεραν, με την ΑΓΚΑΘΙΑ να πανηγυρίζει μία ακόμη σπουδαία εκτός έδρας νίκη!

Με λίγα λάθη ήταν ο διαιτητής της συνάντησης Θεοδωρόπουλος και οι βοηθοί του Μεταξιώτης, Κουφός.

ΒΕΡΟΙΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Μπλατσιώτης, Μούχαλης, Λεφίδης, Μουρατίδης, Μαραγκός, Μπακάλης (46' Τσικόπουλος), Βεργώνης, Μπλέτσας (77' Μυλωνάς), Κανούλας, Σκαθαρούδης (60' Καράμπελας), Χαντζάρας (70' Κυριακίδης).

ΑΓΚΑΘΙΑ (Σταύρος Κωστογλίδης): Τόλιος, Γιατζιτζόγλου, Ρογγότης, Λιόλιος, Αβραμόπουλος, Χατζόπουλος (92' Κοτσαμπίσογλου), Γκελοσάνι (73' Τριανταφυλλίδης) Γιαννόπουλος, Σούκιας (85' Σιδηρόπουλος), Πέτκος, Κίτσας Ε.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ LIVE ΤΟΥ KERKIDASPORT.GR

ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ, ΜΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΙΠΟΜΕΝΑ, ΣΤΗΝ «ΚΕΡΚΙΔΑ» ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 19/11