ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Στ. Κωστογλίδης: "Γαϊδούρια να ήταν θα είχαν σκάσει..."

Ο τεχνικός της ΝΙΚΗΣ ΑΓΚΑΘΙΑΣ Σταύρος Κωστογλίδης, μετά την λευκή ισοπαλία που απέσπασε η ομάδα του στην Έδεσσα κόντρα στον τοπικό Εδεσσαϊκό, δήλωσε στο kerkidasport.gr τα εξής:

"Ήταν ένας αγώνας με δυο διαφορετικά ημίχρονα. Στο πρώτο ήμασταν καλοί, περιορίσαμε τον αντίπαλο κλείνοντας όλους τους χώρους και ταυτόχρονα είχαμε 3 καθαρές περιπτώσεις που μπορούσαμε να σκοράρουμε, αλλά για μια φορά ακόμα φάνηκε η μεγάλη μας αδυναμία.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος κυριάρχησε σ' όλους τους χώρους και είχε τις ευκαιρίες να σκοράρει και να πάρει τους τρεις βαθμούς, μιας και εμείς είχαμε καθαρά παθητικό ρόλο. Αυτό φυσικά έχει εξήγηση γιατί η ομάδα μου εδώ και καιρό παίζει συνεχώς στα κόκκινα, έχει φτάσει στα όρια, η κούραση είναι μεγάλη μιας και το ρόστερ είναι ελάχιστο και παίζουμε με 12 ποδοσφαιριστές. Γαϊδούρια να ήταν θα είχαν σκάσει 2-3... και αυτός είναι ο λόγος που υπάρχει αυτή η διαφορά στην απόδοσή μας μετά το 60'.

Όποιος πιστεύει κάτι διαφορετικό βλέπει φαντάσματα, οπότε δεν μπορώ να έχω κανένα παράπονο από τους ποδοσφαιριστές μου, γιατί η προσπάθεια που κάνουν είναι φανταστική! Από εκεί και πέρα η παραμονή είναι ακόμα ανοιχτή για αρκετές ομάδες και για εμάς φυσικά, αλλά θα χρειαστούμε και την τύχη μαζί μας γιατί σήμερα είχαμε δύο σοβαρούς τραυματισμούς και την Κυριακή έχουμε ένα δύσκολο ματς και θα έχουμε στην διάθεσή μας 13 ποδοσφαιριστές! Ελπίζω ότι η τύχη είναι με τους ικανούς και θα πάνε όλα καλά στον τέλος για την ομάδα".