ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έχασε από τον πρωτοπόρο Αλμωπό Αριδαίας η ΑΓΚΑΘΙΑ

Με την 18η αγωνιστική, πρώτη για το νέο έτος, συνεχίστηκε την Κυριακή (5/1) το πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων πήρε ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς, μιας και ήταν προγραμματισμένο να αντιμετωπίσει τον Άρη Παλαιοχωρίου που δεν ξεκίνησε το πρωτάθλημα.

Η Νίκη Αγκαθιάς δεν τα κατάφερε στην Αριδαία γνωρίζοντας την ήττα με 2-0 από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Αλμωπό. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 19' με κοντινό σουτ του Κωστούλα, ενώ διπλασίασαν τα τέρματά τους με τον ίδιο παίκτη στο 90' από το σημείο του πέναλτι (στην φάση αυτή αποβλήθηκε ο Ράδης με 2η κίτρινη).

Οι Αγκαθιώτες στάθηκαν πολύ καλά στο ματς, το οποίο έγινε κάτω από δυνατό αέρα και είχαν κάποιες καλές ευκαιρίες για γκολ, με αποκορύφωμα το δοκάρι του Λαμπίρη στο 3ο λεπτό!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Τζάμος (Καστοριάς), με βοηθούς τους Δρουδάκη και Τέγο (Γρεβενών).

ΑΛΜΩΠΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ (Γιώργος Τυριακίδης): Μένιος, Ασλαμπάλογλου, Ντόγος, (89' Γιαννόπουλος), Προκοπίου, Τζημογιάννης, Ναουμίδης, Κωστούλας, Νικολίτσας, Μεντής, Ξόμπλιος, (73' Σαϊνατούδης), Στογιαννίδης, (68' Γουόρντεν).

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Σταύρος Κωστογλίδης): Γιώτας, Κίτσας, Τσιότρας, Ράδης, Τσιούχας, Πανταζής, Γουνόπουλος, Λαμπίρης, Μούδιος, Βασιλείου (71' Μπατσαράς), Ανδριόπουλος.

Περισσότερα στην ΚΕΡΚΙΔΑ της Δευτέρας 6/1...

Γ' ΕΘΝΙΚΗ (2ος όμιλος) - 18η αγωνιστική

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Αλμωπός Αριδαίας - ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ 2-0
Ποσειδών Μηχανιώνας - ΠΑΣ Φλώρινα 2-0
Μακεδονικός - Αστραπή Μεσοποταμίας 5-0
Ν. Καλλικράτεια - Θύελλα Σαρακηνών 4-0
Αγροτικός Αστέρας - Εδεσσαϊκός 2-2
Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ - Άρης Παλαιοχωρίου 3-0 (α.α.)
ΑΣ Γιαννιτσών - ΑΟ Σειρήνα 3-0 (α.α.)
Ρεπό: Θερμαϊκός Θέρμης