ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κέρδισε τον Εδεσσαϊκό η ΑΓΚΑΘΙΑ, έχασαν στο φινάλε τα ΤΡΙΚΑΛΑ στα Γιαννιτσά

Με τα ματς της εμβόλιμης 8ης αγωνιστικής συνεχίστηκε την Τετάρτη (30/10) το πρωτάθλημα του δευτέρου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας.

Ο απολογισμός για τις ομάδες της Ημαθίας ήταν μια νίκη και μια ήττα, αφού η ΑΓΚΑΘΙΑ κέρδισε εντός έδρας τον Εδεσσαϊκό με 1-0 (61' Λαμπίρης, πεν.) ενώ τα ΤΡΙΚΑΛΑ έχασαν με το ίδιο σκορ στα Γιαννιτσά από την τοπική ομάδα με πέναλτι στις καθυστερήσεις!

ΑΓΚΑΘΙΑ-ΕΔΕΣΣΑΙΚΟΣ 1-0

Σπουδαίο τρίποντο για τη Νίκη Αγκαθιάς επί του ιστορικού Εδεσσαϊκού, του οποίου επικράτησε με 1-0 .
Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη έφτασε δύσκολα στην πολύτιμη νίκη, με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Λαμπίδη στο 61ο λεπτό και πήρε βαθμολογική ανάσα.
Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά και στο 5' έχασαν μεγάλη ευκαιρία, όταν η κεφαλιά του Καρακούτη μετά από κόρνερ του Παντελίδη, βρήκε στο αριστερό κάθετο δοκάρι και στη συνέχεια ο Γιώτας μπλόκαρε τη μπάλα.
Μετά το 25λεπτο οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να γίνουν απειλητικοί και στο 30' και 31' είχαν δύο καλά σουτ του Μούδιου που δεν βρήκαν στόχο, ενώ στο φινάλε του πρώτου μέρους ο Εδεσσαϊκός είχε δύο ευκαιρίες με τον Παπουτσίδη, όμως δεν κατάφερε να τις αξιοποιήσει.
Στην επανάληψη η πρώτη καλή στιγμή ανήκε στους φιλοξενούμενους, με το σουτ του Μάνιου εντός περιοχής να κοντράρει στον Ράδη και να καταλήγει κόρνερ.
Στο 61’ έγινε η φάση που σημάδεψε το ματς, όταν ο Μωυσίδης ανέτρεψε τον Μούδιο μέσα στην περιοχή, με τον Λαμπίρη να εκτελεί εύστοχα το πέναλτι και να γράφει το 1-0 για την ΑΓΚΑΘΙΑ.
Τα πράγματα για τους "ασπρόμαυρους" έγιναν πιο εύκολα δύο λεπτά αργότερα όταν αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Κασαπίδης και ο Εδεσσαϊκός έμεινε με 10 παίκτες.
Στο 66’ ο Βασιλειάδης απέκρουσε με δυσκολία σε κόρνερ το φάουλ του Λαμπίρη αποσοβώντας το 2-0.
Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν για την ισοφάριση, χάνοντας δύο ευκαιρίες με τους Τσολακίδη και Μάνιο, όμως το σκορ δεν άλλαξε και το 1-0 παρέμεινε έως το φινάλε του αγώνα.
Διαιτητής ήταν ο Μέγας (Πιερίας) με βοηθούς τους συντοπίτες του Κουτσικανίδη και Μηνούδη.
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Γιώτας, Κίτσας, Τσιότρας, Ράδης, Τσιούχας, Τσάτσος (46’ Ανδριόπουλος), Γουνόπουλος, Καραγιάννης (80’ Μισιούδης), Λαμπίρης, Μούδιος (90’ Δραγάνης), Μπατσαράς (57’ Πανταζής).
ΕΔΕΣΣΑΪΚΟΣ (Ζουμπούλης): Βασιλειάδης, Κασαπίδης, Κιόρτσης, Πούπης, Μωυσίδης, Πασσαλής (75’ Καρατζάογλου), Μάνιος, Τούφας, Καρακούτης (64’ Μυλωνάς), Παπουτσίδης (64’ Μαυρόπουλος), Παντελίδης (46’ Τσολακίδης).

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΤΡΙΚΑΛΑ 1-0

Φινάλε θρίλερ είχε ο αγώνας στα Γιαννιτσά ανάμεσα στην τοπική Αναγέννηση και τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων. Η ομάδα της Πέλλας συνάντησε σθεναρή αντίσταση από το συγκρότημα του Δημήτρη Πρίντζιου, το οποίο παρουσιάστηκε ανταγωνιστικό στον αγωνιστικό χώρο και λίγο έλειψε να αποδράσει με τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας. Τελικά, ο Αγγελούδης στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων από το σημείο του πέναλτι κατάφερε να δώσει τη νίκη με 1-0 στους γηπεδούχους.
Τα Γιαννιτσά είχαν την υπεροχή στο πρώτο ημίχρονο και έχασαν διπλή ευκαιρία με τους Ταουσιάνη, Γαρύφαλλο στο 22’.
Στις αρχές της επανάληψης ο Βουτσιάς από κοντά δεν κατάφερε να σκοράρει για τους γηπεδούχους, ενώ στη συνέχεια οι Ημαθιώτες ισορρόπησαν τον ρυθμό του αγώνα.
Η αποβολή του Ατανάσωφ στο 81’ άλλαξε τις ισορροπίες, όμως παρ’ όλα αυτά η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου «άγγιξε» το 0-1 στο 85’ αλλά ο Τόλιος απέκρουσε το φάουλ του Καπετάνου.
Η λύτρωση για τους γηπεδούχους ήρθε στις καθυστερήσεις όταν ο διαιτητής υπέδειξε πέναλτι σε χέρι του Βλάχου και ο Αγγελούδης το εκτέλεσε εύστοχα χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα της Πέλλας!
Διαιτητής ήταν ο Σαφούρης - Αργυρόπουλος (Σερρών) με βοηθούς τους Κρυωνά και Βακουφτσή (Σερρών).
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ (Καβακάς): Τόλιος, Μπαμπαλής, Γκαρακλίδης, Μουρίκι (67’ Ευθυμιάδης), Βουτσιάς (70’ λ.τ. Χιντασέλι), Σούκιας, Καραμπάς, Γαρύφαλλος, Ταουσιάνης, Στεφανίδης, Χατζής (60’ Αγγελούδης).
ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσωφ, Μπαντής, Χατζόπουλος, Πέικος, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, Βλάχος, Παρσόπουλος (60’ Λίτσι), Φουρτζίου (75’ Καπετάνος), Ντος Σάντος (88’ Πίκος).

ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

Αστραπή Μεσοποταμίας - Θύελλα Σαρακηνών 0-1
Θερμαϊκός Θέρμης - Αγροτικός Αστέρας 2-1
ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ - Εδεσσαϊκός 1-0
ΠΑΣ Φλώρινα - ΠΟ Νέας Καλλικράτειας 3-2
ΑΣ Γιαννιτσά - Μ. ΑΛΕΞ. ΤΡΙΚΑΛΩΝ 1-0
Ποσειδώνας Μηχανιώνας - Μακεδονικός 0-3
Άρης Παλαιοχωρίου - ΑΟ Σειρήνα 0-3 (α.α.)
Ρεπό: Αλμωπός Αριδαίας