ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

«Άλωσε» τη Φλώρινα ο Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων!

Ιδανικό ξεκίνημα στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής για τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, ο οποίος πέρασε νικηφόρα από τη Φλώρινα επικρατώντας με 2-1 του τοπικού ΠΑΣ.

Η επικράτηση της Ημαθιώτικης ομάδας ήταν απόλυτα δίκαιη, μιας και ήταν ανώτερη σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και ιδιαίτερα στο πρώτο μέρος, όπου έχασε πολλές ευκαιρίες για να πετύχει ακόμη περισσότερα τέρματα.

Στο 16’ ο Λίτσι με σουτ εντός περιοχής άνοιξε το σκορ για το σύνολο του Δημήτρη Πρίντζιου, το οποίο διπλασίασε τα τέρματά του με κεφαλιά του Παρσόπουλου στο 54’. Το μόνο που κατάφερε ο ΠΑΣ Φλώρινας ήταν πετύχει το γκολ της τιμής στις καθυστερήσεις με τον Ιορδάνη Ρωμαίο.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Μαυρίδης (Πέλλας), με βοηθούς τους συντοπίτες του Δεμερτζή και Αρεστά.

ΠΑΣ ΦΛΩΡΙΝΑ (Γλούφτσης-Βασιλείου): Ηλιόπουλος, Πανταζίδης, Μάρκου (86’ Ποντίκης), Σοβισλής, Κωτσόπουλος (90’ Ρωμαίος Στ.), Γεωργιάδης, Γιώσης, Κεσίδης Δ., Παπασωτηρίου (46’ Λεζάκης), Μητρεβόλης (62’ Βλαδίκας), Ρωμαίος Ιορ.

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΡΙΚΑΛΩΝ (Πρίντζιος): Αργυρόπουλος, Ατανάσοφ, Βλάχος, Τσιρίδης (82’ Χατζόπουλος), Πέικος, Αβραμόπουλος, Σωτηράκης, Πίκος (70’ Κιρκιλιανίδης), Καπετάνος (55’ Χαλβατζής), Παρσόπουλος (85’ Αναδολού).

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 23/9...

φωτο: pas-florina.blogspot.com