ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

"Στραβή" πρεμιέρα για τη Νίκη Αγκαθιάς (φωτο - βίντεο)

Με το... αριστερό ξεκίνησε τις φετινές υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας η Νίκη Αγκαθιάς.

Η ανανεωμένη και νεανική ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη ηττήθηκε στο γήπεδό της με 1-0 από τη νεοφώτιστη Νέα Καλλικράτεια, έπειτα από ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι με λίγες καλές φάσεις μπροστά στις δύο εστίες.

Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης σημειώθηκε στο 45’ όταν ο Ξανθόπουλος πήρε ωραία την ασίστ από τον Τόσκα και έστειλε από κοντά τη μπάλα στα δίχτυα του Γιώτα.

Οι φιλοξενούμενοι στο 65' έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Τριανταφυλλίδη, με τους Αγκαθιώτες να πιέζουν για την ισοφάριση έως το φινάλε, χάνοντας 1-2 καλές ευκαιρίες που δεν μπόρεσαν να τις μετουσιώσουν σε γκολ.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Σιδηρόπουλος (Έβρου) με βοηθούς τους Παντζαρτζίδη και Κοφό (Μακεδονίας), με τους γηπεδούχους να έχουν παράπονα για ένα πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ τους στο πρώτο μέρος σε ανατροπή του Μούδιου.

ΝΙΚΗ ΑΓΚΑΘΙΑΣ (Κωστογλίδης): Γιώτας, Μπατσαράς, Κίτσας, Ράδης (46’ Ανδριούλας), Τσιούχας, Χατζηαθανασίου, Τσάτσος (55’ Καψάλης), Δραγάνης (71’ Πανταζής), Μούδιος, Τσιότρας, Καραγιάννης (79' Καλανίτης).

Ν. ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑ (Κάλφας): Συλλέκτης, Κοσμίδης, Τριανταφυλλίδης, Δαγκούλης, Μάντζιος, Αποστόλου, Ξανθόπουλος, Κουκουλέκης (87’ Χατζηιγνατιάδης), Τόσκα (84’ Προβατίδης), Σουλίδης (57’ Ταχματζίδης, 73’ Κύρκου), Παπακωνσταντίνου.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ "ΚΕΡΚΙΔΑ" ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ 23/9...

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ