ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Με την απόκτηση δύο ποδοσφαιριστών έκλεισε το ρόστερ της Νίκης Αγκαθιάς

Σε εξέλιξη βρίσκεται η προετοιμασία της Νίκης Αγκαθιάς για τη νέα αγωνιστική σεζόν, που θα την βρει και πάλι στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.

Οι «ασπρόμαυροι» μετά την περσινή παρθενική τους συμμετοχή στην κατηγορία, όπου και αποτέλεσαν την ευχάριστη έκπληξη του 2ου ομίλου, φέτος άλλαξαν ριζικά το σχεδιασμό τους. Έριξαν σχεδόν στα μισά το μπάτζετ τους, που δεν ξεπερνά πλέον τις 55.000 ευρώ, ενώ προχώρησαν σε ολοκληρωτική ανανέωση του ρόστερ τους, δίνοντας βάση στα νέα παιδιά και ρίχνοντας κατακόρυφα το μέσο όρο ηλικίας του έμψυχου δυναμικού κάτω των 23 ετών!

Οι Αγκαθιώτες έκλεισαν το ρόστερ τις προηγούμενες μέρες με την απόκτηση δύο ακόμη νεαρών ποδοσφαιριστών, του 23χρονου τερματοφύλακα Στάθη Κανδηλάπτη (φωτο αριστερά) από τον ΠΑΟ Κουφαλίων και του 22χρονου επιθετικού Γιώργου Τσάτσου (φωτο δεξιά) από τον Οικονόμο Τσαριτσάνης, φτάνοντας πλέον σε αριθμό τους 21 ποδοσφαιριστές.

Τέλος, όσον αφορά τα αγωνιστικά, οι «ασπρόμαυροι» προκρίθηκαν εύκολα στην επόμενη φάση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας, επικρατώντας εντός έδρας με σκορ 6-0 της Χαρίεσσας. Τα γκολ για την ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη πέτυχαν οι Θεοδώρου (2), Χατζηαθανασίου, Δραγάνης, Τσιότρας και Μούδιος.

Επόμενο παιχνίδι για τη Νίκη Αγκαθιάς, το ερχόμενο Σάββατο εντός έδρας απέναντι στην ομάδα της Σιάτιστας.