ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Α. Παντζιαράς: «Ούτε γουρούνια δεν θα πατούσαν σε τέτοιο αγωνιστικό χώρο»

Στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΓΚΑΘΙΑ, ο προπονητής του Άρη Παλαιοχωρίου, Ανδρέας Παντζιαράς μίλησε για την προσπάθεια των παικτών του σε έναν αγωνιστικό χώρο, όπως είπε, για …γουρούνια.

Συγκεκριμένα ο τεχνικός του Παλαιοχωρίου τόνισε:

Σε έναν τέτοιο αγωνιστικό χώρο και όταν μένεις πίσω από το 8ο λεπτό με 2-0, γυρνάς το παιχνίδι και είσαι η μοναδική ομάδα που διεκδικεί τη νίκη, είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτό που κάνουν τα παιδιά, κυριολεκτικά σε ένα γήπεδο λασπόλουτρο.

Είναι άξιοι συγχαρητηρίων όλοι οι ποδοσφαιριστές και των δύο ομάδων. Είναι λυπηρό αυτό που έγινε σήμερα και απορώ πως από την επόμενη μέρα θα διεξαχθούν εδώ προπονήσεις και αγώνες. Εντάξει, καθαρίσαμε το γήπεδο για να γίνει ένα παιχνίδι και διαλύσαμε πλέον τους ποδοσφαιριστές; Όχι μόνο για τους δικούς μου, αλλά και για της Νίκης Αγκαθιάς που θα έχουν αυτό το γήπεδο για να δουλεύουν.

Ευχαριστούμε για την άρτια φιλοξενία. Ήταν καλός ο αγώνας παρότι το γήπεδο ήταν για τα... γουρούνια. Παραμένουμε πρώτοι και ο στόχος μας υψηλός. Δεν μας αγχώνει η πρωτιά. Βλέπω την συνέχεια με πάρα πολύ αισιοδοξία.

Είναι δύο βδομάδες πάρα πολύ δύσκολες και κρίσιμες. Θα παλέψουν για την κορυφή οι ομάδες που βρίσκονται στις πέντε πρώτες θέσεις. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την εικόνα της ομάδας.