ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μοιράστηκαν γκολ και εντυπώσεις οι Παλαίμαχοι Ερασιτέχνες

Στο ηλιόλουστο Σαββατιάτικο απόγευμα οι δύο ομάδες μοιράστηκαν τις φάσεις σε ένα νευρικό παιχνίδι.

Οι ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων πρέπει να καταλάβουν ότι άρχοντας του παιχνιδιού είναι ο διαιτητής και να μην διαμαρτύρονται σε κάθε απόφαση του.

Χωρίς διαιτητή δεν μπορεί να γίνει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας και τα ανθρώπινα λάθη είναι μέσα στο παιχνίδι.

Φάσεις - γκολ

Κάθετη μπαλιά του Παντσερίδη στην πλάτη των αμυντικών στον Τσιουμέλα με διπλή προσπάθεια μετά από απόκρουση του Παρταλίδη σημειώνει το γκολ των Κιτρίνων.

Σύγχυση στην άμυνα των Κιτρίνων, οι επιθετικοί των Κόκκινων δεν μπορούν να προωθήσουν την μπάλα στα δίχτυα του Ντίνα.

Ο Τσιουμέλας μετά από συνεργασία με τον Παντσερίδη σουτάρει λίγο πάνω από τα δοκάρια του Παρταλίδη.

Στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου οι Κόκκινοι κερδίζουν πέναλτυ σε ανατροπή του Νικολαίδη. Το εκτελεί ο ίδιος, αλλά η μπάλα καταλήγει άουτ.

Σου του Νικολαίδη έξω από την περιοχή αποκρούει εντυπωσιακά ο τερματοφύλακας Ντίνας.

Οι Κόκκινοι διαμαρτύρονται για ένα χέρι μέσα στην περιοχή, ενώ μετά από λίγα λεπτά γίνεται ίδια φάση στην περιοχή των Κόκκινων.

Ο Τσιουμέλας πασάρει στον Παντσερίδη ο οποίος με ωραίο πλασέ στέλνει την μπάλα στα δίχτυα αλλά το γκολ ακυρώνεται ως οφσάιντ

Ο Βασιλείου από δεξιά με ωραία σέντρα βρίσκει τον Γκατζούφα που μπαίνοντας στην περιοχή πλασάρει τον Ντίνα κάνοντας το 1-1.

ΚΙΤΡΙΝΟΙ: Ντίνας, Λέτσιος, Τοπούζης, Δεμερτζίδης, Σπανός, Βαμβακίδης (Μουρατίδης), Παπαδόπουλος, Παντσερίδης, Ξενόπουλος, Σταματιάδης, Τσιουμέλας.

ΚΟΚΚΙΝΟΙ: Παρταλίδης, Τσιρέλας, Νατσιόπουλος, Χαιριστανίδης, Παυλίδης, Νικολαίδης, Γκατζούφας (Ορφανίδης), Βασιλείου, Μπατσής, Χαραλαμπίδης, Τσαντεκίδης (Ιωαννίδης).