ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ένα μεγάλο ταλέντο στο ρόστερ της ΝΑΟΥΣΑΣ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του kerkidasport.gr παίκτης της ΝΑΟΥΣΑΣ είναι από σήμερα ο Κώστας Κωτσόπουλος. Ο 19χρονος πρώην παίκτης του Μακροχωρίου συμφώνησε σε όλα με την διοίκηση του ΦΑΣ και πλέον θα είναι ποδοσφαιριστής της για την επόμενη σεζόν.

Ο νεαρός μεσοεπιθετικός ξεκίνησε την καριέρα του από τα τμήματα υποδομής του Νηρέα Βέροιας και την σεζόν 2012-13 ήταν βασικό μέλος της ομάδας που κέρδισε την άνοδο στην Α1. Το καλοκαίρι του 2013 και με εισήγηση  του Κώστα Γερουλίδη, ο Διονύσης Βούλγαρης επενδύει ένα μεγάλο ποσό για να φέρει στην ομάδα του Μακροχωρίου 3 νέα παιδιά από την ομάδα του Νηρέα, ο ένας από αυτούς ήταν ο μετέπειτα αρχηγός του Μακροχωρίου.

Την σεζόν 2013-2014 και με τον Λεωνίδα Μπίλη στον πάγκο του Μακροχωρίου, ο Κωτσόπουλος πήρε λίγες συμμετοχές στην Γ΄ Εθνική, ωστόσο το επίπεδο των προπονήσεων αλλά και η καλή ατομική δουλειά που πραγματοποίησε τον έκαναν την επόμενη χρονιά, μετά την αποχώρηση των Ηλιάδη και Βούλγαρη, τον πρώτο αρχηγό της ομάδας του Μακροχωρίου κάτι το οποίο και άξιζε μιας και μέσα στην όλη εκείνη κατάσταση ήταν από τους λίγους που ξεχώρισαν για την ποιότητά του αλλά και το πείσμα του.

Την σεζόν που μας πέρασε ο Κώστας εξελίχθηκε σε ηγέτη της ομάδας του Μακροχωρίου μιας και με τα 15 του γκολ αλλά και την γενικότερη παρουσία του ήταν ένας από τους παράγοντες που οι «ασπρόμαυροι» παρέμειναν στην κατηγορία.

Πλέον η ομάδα τη ΝΑΟΥΣΑΣ ενισχύεται με έναν νεαρό μεν ποδοσφαιριστή αλλά με μεγάλη για την ηλικία του εμπειρία στην κατηγορία της Γ΄ Εθνικής.

ΤΣΑΚΙΡΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ