ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Εύκολη νίκη - πρόκριση της Αγκαθιάς επί της Χαρίεσσας (φωτο - βίντεο)

Με χαρακτηριστική ευκολία η ομάδα της Νίκης Αγκαθιάς προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του θεσμού του κυπέλλου Ημαθίας επικρατώντας  της ΑΕ Χαρίεσσας με 6-0.

Η ομάδα του Σταύρου Κωστογλίδη κατά διαστήματα έπαιξε πολύ καλό ποδόσφαιρο δημιούργησε αρκετές φάσεις μπροστά στην εστία του Ηλιάδη και δίκαια επικράτησε του αντιπάλου της.

Αντίθετα η ομάδα του Χρήστου Μποζίνη η οποία έχει ξεκινήσει το τελευταίο διάστημα την προετοιμασία της και από την οποία απουσίαζαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, δείχνει ότι θα χρειαστεί ακόμα χρόνο, ούτως ώστε να θυμίσει την περσινή σκληροτράχηλη και αποτελεσματική  ΑΕ Χαρίεσσας που όλοι γνωρίσαμε.

Τα γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχαν οι Χατζηαθανασίου 20’, Δραγάνης 33’,  Τσιότρας 41’,  Μούδιος 78’ και Θεοδώρου(2) 82’,85’. Αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα της Νίκης είχε και δύο δοκάρια με τον Καραγιάννη στο 18’ και τον Δραγάνη στο 59’.

Διαιτητής ο κος Κωστούλης με βοηθούς τους κ.κ, Νησελίτη και Γκόγκας.

Νίκη Αγκαθιάς: Γιώτας, Πανταζής, Σάχαλης, Τσιότρας, Μισιούδης, Χατζηαθανασίου, Μούδιος, Κίτσας, Γκιουλέκας, Καραγιάννης(64’Θεοδώρου) , Ντραγάνης .

ΑΕ Χαρίεσσας: Ηλιάδης, Ντεμίρι , Αμπαρλής, Πρόιος, Λύτης, Ίντος, Ορφανίδης, Γραμματικός, Φραγγής, Σαρακατσιάνος, Αναδός.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ…